Αθλητικά

Έβγαλε το… καπέλο σε Τερζή παλαίμαχος του Άρη – “Σωστές οι αλλαγές” – Ατάκες για Σαβέριο, Φαμπιάνο και Κουέστα

Έβγαλε το... καπέλο σε Τερζή παλαίμαχος του Άρη - "Σωστές οι αλλαγές" - Ατάκες για Σαβέριο, Φαμπιάνο και Κουέστα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας κόντρα στην Αραράτ, αλλά και στις επιλογές που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Έλληνας τεχνικός.

Γιώργος Κολτσίδας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη που μίλησε για την ευρωπαϊκή πρόκριση των Κιτρίνων με αντίπαλο την Αραράτ, το γκολ του Φαμπιάνο, τη συνολική συνεισφορά του Χουλιάν Κουέστα αλλά και τις παρεμβάσεις του Τόλη Τερζή.

«Σε πρώτη φάση όπως πήγαινε το παιχνίδι το σημαντικό ήταν να έρθει το γκολ που θα έφερνε την πρόκριση. Σημαντικό είναι όταν ένας αμυντικός σκοράρει και δίνει λύσεις εκεί που τον χρειάζεται η ομάδα , είναι στα υπέρ της ομάδας όταν συμβαίνει αυτό».

Για το γκολ του Φαμπιάνο: «Ο Φαμπιάνο την πρώτη του χρονιά ήταν εξαιρετικός , πέρσι ήταν λίγο πεσμένος, ευελπιστ φέτος να έχει ανοδική πορεία, αλλά είναι ένα παιδί που βοηθάει πολύ την ομάδα».

Για την αλλαγή δίδυμου στα στόπερ: «Όταν παίζεις μαζί με έναν ποδοσφαιριστή μιλάς ακόμα και με τα μάτια, το βάρος πολλές φορές σε ένα νέο δίδυμο το παίρνει αυτός που προστίθεται δίπλα στη σταθερά, όπως στην προκειμένη περίπτωση ο Οντουμπάγιο».

aris fabiano

To Top