Αθλητικά

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: “Δεν έγινε τίποτα με Ολυμπιακό – Πανηγύριζαν επίτηδες μπροστά στη Θύρα 4…”

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: "Δεν έγινε τίποτα με Ολυμπιακό - Πανηγύριζαν επίτηδες μπροστά στη Θύρα 4..."

Σκληρή ανακοίνωση από τους οργανωμένους του Δικεφάλου για την τιμωρία έδρας εν όψει Άρη. Τι ετοιμάζουν για το ντέρμπι και τα ¨καρφιά” για Ολυμπιακό.

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την τιμωρία έδρας που επιβλήθηκε στην ομάδα τους εκφράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της επιλεκτικής μεταχείρισης νόμων και τροπολογιών εις βάρος της ομάδας μας. Σε ένα Π.Α.Ο.Κ.- ολυμπιακός πιο ήσυχο από ποτέ που η ομάδα μας ηττήθηκε με εμφατικό τρόπο, που πανηγυρίστηκαν γκολ παρατεταμένα και προφανώς επίτηδες μπροστά στη ΘΥΡΑ 4 μπας και συμβεί το οτιδήποτε, δεν έγινε το παραμικρό. Δεν άναψαν καπνογόνα, δεν άναψαν πυρσοί, δεν έπεσε το παραμικρό αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο.

 Προφανώς και η μια κροτίδα στα όρια κερκίδας και ταρτάν ήταν απλά η αφορμή για να τιμωρηθούμε εκ νέου με κεκλεισμένων των θυρών σε μια χρόνια που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στερούνται του δικαιώματος τους να παρακολουθήσουν την ομάδα τους έχοντας προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας. Μια κροτίδα σε απόσταση 25 μέτρων από τον αγωνιστικό χώρο σε ένα γεμάτο γήπεδο με 30000 κόσμο. Το πόσα κεκλεισμένων έχουμε παίξει διαχρονικά και πόσες χρονιές έχουμε ξεκινήσει με μείον βαθμούς είναι απορίας άξιο και πιθανόν παγκόσμιο ρεκόρ. 

Θέλουμε η ώθηση για τους ποδοσφαιριστές να είναι τεράστια έτσι ώστε ο Π.Α.Ο.Κ. να κατακτήσει το πρωτάθλημα που του ανήκει και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Θεσσαλονίκη, επαρχία, άνθρωποι όλων των ηλικιών με μηχανάκια, αυτοκίνητα, ποδήλατα,πατίνια και οτιδήποτε άλλο την Κυριακή στο Μακεδονία Παλας. Είναι χρέος μας σαν λαός να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αγάπη μας για το σύλλογο και τη βαριά κληρονομιά που ακούει στο όνομα Π.Α.Ο.Κ. κατακλύζοντας τη λεωφόρο Μεγάλου Αλέξανδρου δίχως προηγούμενο. 

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ.

toumpa paok opadoi

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top