Αθλητικά

Εξελίξεις για τη “βόμβα” Μίχαϊλιουκ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός – Δελεαστική πρόταση 3 εκατομμυρίων!

Εξελίξεις για τη "βόμβα" Μίχαϊλιουκ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός - Δελεαστική πρόταση 3 εκατομμυρίων!

Ο Ουκρανός άσος δεν αποκλείεται να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα στην Ευρώπη!

Με την παραμονή του Μάριους Γκριγκόνις να μην είναι ακόμη βέβαιη, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να εξετάζει την αγορά για μία… αναβάθμιση και στη θέση “2-3”, με τον Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ να παραμένει στο “στόχαστρο”.

Οι “πράσινοι” είχαν τον Ουκρανό NBAer ψηλά στη λίστα τους από την αρχή, μαζί με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά ο ίδιος ο Μϊχαϊλιουκ έδειχνε να προτιμά ένα συμβόλαιο στο NBA. Όσο περνάει όμως ο καιρός και δεν βρίσκει αυτό που αναζητά, συνεχίζει να βρίσκεται και στο… κάδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία και εκτιμάται ότι θα κινηθεί για την απόκτησή του, αν καταστεί διαθέσιμος! 

Αυτό ανέφερε το ρεπορτάζ μέχρι… χθες και σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news24world.com ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην pole position για να ενεργοποιήσει τη βόμβα… Μίχαϊλιουκ, που για πολλούς θα ταίριαζε γάντι και στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Πρόκειται για τον παίκτη που λείπει από το πράσινο ρόστερ, για να μπορούν να θεωρηθούν οι πράσινοι δεδομένα ομάδα final four και κάθε ώρα που δεν κλείνει στο ΝΒΑ, βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον Αθήνα και το Τριφύλλι. Ούτως ή άλλως οι πράσινοι του έχουν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση που ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία και εάν επιτευχθεί η συμφωνία θα μιλάμε για ένα αρκετά value for money deal!

Επιστρέφοντας στον Γκριγκόνις, το μεγαλύτερο βαρίδι που υπάρχει είναι το συμβόλαιο του, που είναι κλειστό και δεσμεύει τους πράσινους για τον επόμενο χρόνο με σχεδόν 1 εκατ. ευρώ. 

Μπόμπερ που… σκοτώνει από το τρίποντο

Ο Μίχαϊλιουκ έχει ως… μεγαλύτερο «όπλο» του το σουτ, μιας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο NBA με τη φανέλα των Χόρνετς μέτρησε 10,6 πόντους με 40,4% στα τρίποντα, 2,7 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά κατά μέσο όρο, σε 19 εμφανίσεις.

stigmio typo 2023 07 28 1 06 40 pm

To Top