Αθλητικά

“Εξηγήσεις” Μαρτίνεθ για τα… πειράματα στην 11αδα – Τι είπε για Μασούρα, Μπιέλ, Φορτούνη, Αλεξανδρόπουλο

"Εξηγήσεις" Μαρτίνεθ για τα... πειράματα στην 11αδα - Τι είπε για Μασούρα, Μπιέλ, Φορτούνη, Αλεξανδρόπουλο

Ποιους παίκτες αποθέωσε μετά τη νίκη επί της Γκενκ και το σκεπτικό για το πλάνο που παρουσίασε στο Γ. Καραϊσκάκης

Ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του, τη νίκη αλλά και τη διάθεση των παικτών του δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γκενκ, ωστόσο ο Ισπανός επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται βελτίωση για να προκριθούν.

Για το χρειάζεται για να ολοκληρώσει η ομάδα του τη δουλειά στο Βέλγιο: «Ελπίζω στο ίδιο αποτέλεσμα, υπέρ μας, το μηδέν στην άμυνα είναι καλή αρχή. Νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, πρέπει να δώσουμε διάρκεια στις καλές στιγμές σε άμυνα και επίθεση. Είχε καλή ευκαιρία και ο Ζοάο. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να δώσουμε σταθερότητα στη διάρκειά μας. Παίζαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, γρήγορο και δυνατό. Στα προκριματικά μπορείς να έχεις παίξει το 50%, πάντα πρέπει να ολοκληρώνεις τη δουλειά. Ή περνάς ή δεν περνάς»

Για τον Φορτούνη και τον Ρέτσο και αν μπορεί να περιγράψει τον σκεπτικό του για τον Μασούρα: «Η ομάδα μας τα έδωσε όλα. Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης, αλλά και ο Ρέτσος και ο Μαντί, είχαν συμπτώματα κούρασης, αποτελέσματα της ενέργειας που έπρεπε να ξοδέψουν. Αυτό που θέλουμε είναι να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες των παικτών μας. Ο Μασούρας και ως προσωπικότητα είναι σπουδαίος και πάντα παρών. Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις του εκείνη την στιγμή, μπορεί να παίξει και ως κεντρικός επιθετικός. Και ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να παίξει σε πολλαπλές θέσεις και ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού, είμαστε πρόθυμοι να τους χρησιμοποιήσουμε όπου χρειάζεται. Την τελευταία μισή ώρα το παιχνίδι ήταν τρελό, χρειαζόμασταν ενίσχυση και είχε αποτέλεσμα. Ο Μασούρας είχε καλές στιγμές, γιατί τον βοήθησε το στιλ παιχνιδιού του αντιπάλου».

To Top