Ιστορίες

Εξοργισμένη γυναίκα παντρεύτηκε φάντασμα και κατηγορεί τον «σύζυγό» της πώς κατέστρεψε τον μήνα μέλι…

ipiccy image 30

Μια ιστορία που δεν θα περίμενε κανείς μας να διαβάσει αλλά αυτός ο πλανήτης δεν σταματάει να μας χαρίζει περίεργες ειδήσεις. Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι «παντρεύτηκε ένα φάντασμα» και ο νέος της «σύζυγος» της ήταν η αφορμή για να καταστραφεί ο μήνας του μέλιτος στο νησί Barry.

gamios 758x428 1.webp

Η ιστορία για τον γάμο με το φάντασμα

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Brocarde έχει μιλήσει στο παρελθόν για την ασυνήθιστη σχέση της με το φάντασμα Edwardo, αφού παντρεύτηκε τον απόκοσμο καλό της νωρίτερα φέτος.

Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν ο Edwardo «εισέβαλε» στην κρεβατοκάμαρά της μέσα στη νύχτα πέρυσι, στέλνοντας «αισθήσεις» στο σώμα της. Έκτοτε, ανέβασαν τα πράγματα ένα σκαλί πιο ψηλά με τον γάμο τους, αφού αντάλλαξαν φιλια στο The Asylum Chapel στο Λονδίνο το Halloween.

A post shared by Brocarde (@brocarde)

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ο μήνας του μέλιτος δεν ήταν καθόλου ευχάριστος για την Brocarde και τον φανταστικό εραστή της – ο οποίος, όπως λέει, “κατέστρεψε” τον μήνα του μέλιτος στο νησί Barry στο Glamorgan της Νότιας Ουαλίας.

Μιλώντας στην Daily Star, η Brocarde θυμήθηκε πώς καλύφθηκε με άμμο και της έσπρωξαν ένα χωνάκι παγωτού στο πρόσωπο, αφού ο νέος της σύζυγος προσπάθησε να γίνει «παθιασμένος».

To Top