Κόσμος

Έξωση από τον Λευκό Οίκο στον σκύλο του Μπάιντεν επειδή… δάγκωνε τους μυστικούς πράκτορες του Προέδρ…

skulos

Έξωση από τον Λευκό Οίκο στον σκύλο του Μπάιντεν επειδή… δάγκωνε τους μυστικούς πράκτορες του Προέδρου

Ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει την αίγλη του Λευκού Οίκου και να επιστρέψει στην… σκυλίσια ζωή. Ο Κομάντερ δεν ήταν φρόνιμος και δάγκωνε όλους τους μυστικούς πράκτορες του Προέδρου, με αποτέλεσμα την έξωσή του. Ο δύο ετών γερμανικός ποιμενικός, σύμφωνα με Αμερικανικά Μέσα είχε επιτεθεί 10 φορές σε μέλη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο Κομάντερ δάγκωσε μία γυναίκα αξιωματικό πολύ άσχημα που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Λευκού Οίκου. Εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας Τζιλ Μπάιντεν επιβεβαίωσε ότι ο Κομάντερ «βρίσκεται εκτός Λευκού Οίκου», ενώ «αξιολογούνται τα επόμενα βήματα». Όπως εξήγησε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, οι Μπάιντεν νοιάζονται πολύ για την ασφάλεια του προσωπικού και εκείνων που τους προστατεύει καθημερινά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέιτζορ, ένα άλλο σκυλί του Μπάιντεν, απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο, λίγο μετά την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των ΗΠΑ, μετά από ανάλογο περιστατικό

To Top