Αθλητικά

Φαβορί ο ΠΑΟ για Μίροτιτς, του δίνει 7 εκατ. – Γιατί είναι… εκτός Ολυμπιακός, Μονακό – Τι γίνεται με Σενγκέλια

Φαβορί ο ΠΑΟ για Μίροτιτς, του δίνει 7 εκατ. - Γιατί είναι... εκτός Ολυμπιακός, Μονακό - Τι γίνεται με Σενγκέλια

Η ανατροπή-βόμβα και οι μνηστήρες για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα. Πώς οι Πράσινοι έχουν αποκτήσει προβάδισμα, το τεράστιο συμβόλαιο που του προσφέρουν και γιατί οι Πειραιώτες δεν θα κάνουν κίνηση

Νέος… συναγερμός στην ευρωπαϊκή αγορά, νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» της επόμενης ομάδας του Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, παρουσιαζόταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν. Μάλιστα, στη Σερβία ανέφεραν πως ο ίδιος έχει «δώσει τα χέρια» με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και άπαντες τον περίμεναν αργά ή γρήγορα στη “Stark Arena”.

Γιατί ο Παναθηναϊκός γίνεται το νο1 φαβορί και η… χάρη του Σενγκέλια

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα λέγαμε πως ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί για τον Μίροτιτς, μιας και ο έμπειρος άσος ξεκαθάρισε πως θα είναι και τη νέα χρονιά παίκτης Ευρωλίγκας.

Αυτή τη στιγμή αυτό που προκύπτει και από το ρεπορτάζ, αλλά και με… απλή λογική είναι πως ο Μίροτιτς δεν γίνεται να πάει στις Παρτιζάν, Ερυθρό Αστέρα, Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό. Αναφερθήκαμε φυσικά σε αυτές τις ομάδες, διότι είχαν ακουστεί, με τον Μίροτιτς να αποκλείει από μόνος του τις σερβικές ομάδες, ενώ ο Ολυμπιακός τέθηκε από μόνος του… νοκ άουτ με την απόκτησή του Σίκμα!

Από εκεί και πέρα και η Μονακό πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κάνει νέο μπαμ, μετά από αυτό με τον Κέμπα Γουόκερ, αφού ακούγεται στην αγορά πως του έδωσε τα χρήματα που θα έδινε και στον Μίροτιτς, αν όχι και παραπάνω.

Κοινώς, από τις αρχικές… ομάδες που τον ήθελαν μένουν οι Αρμάνι και ο Παναθηναϊκός! Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε… πληρώσει ήδη μια συμφωνία με τον Σενγκέλια που θα του δέσμευε 4 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια, ωστόσο από τη στιγμή που έχει αργήσει αυτή η κίνηση, οι πράσινοι ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση ματ για τον Μίροτιτς, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι σε… πακτωλό χρημάτων για μια ομάδα που έχει ως στόχο το φάιναλ φορ, ενώ και ο ίδιος φυσικά εκτιμάει την Ελλάδα! Οπότε μένει να δούμε τις εξελίξεις, ωστόσο δεν αποκλείεται οι πράσινοι να του έδιναν ξανά ακόμη και 7 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: All in Γιαννακόπουλου για Μίχαϊλιουκ – Ανατροπή με Γκριγκόνις-Ντόρσεϊ – Έκπληξη με Αμερικανό από Euroleague

shengelia 133731

To Top