Αθλητικά

Φαβορί ο ΠΑΟ για Μήτογλου, “ντου” από Ολυμπιακό – Αυτό είναι το συμβόλαιο που δίνει ο Γιαννακόπουλος

Φαβορί ο ΠΑΟ για Μήτογλου, "ντου" από Ολυμπιακό - Αυτό είναι το συμβόλαιο που δίνει ο Γιαννακόπουλος

Το τρικ του Αταμάν και τα χρήματα για κλειστό 3ετές! Ο Έλληνας δικαιώθηκε στο CAS και ετοιμάζεται άμεσα να επιστρέψει στα παρκέ και να υπογράψει με την επόμενη ομάδα του…

Ο Ντίνος Μήτογλου με ανάρτηση που έγινε στην προσωπική του σελίδα στο instagram γνωστοποίησε την απόφαση του CAS, με την οποία η ποινή του έπεσε στο μισό και από 28 Ιουλίου θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, θα ξεκινήσουν να τρέχουν άμεσα οι εξελίξεις για τον πολύπειρο άσο, ο οποίος θα κληθεί να επιστρέψει στην δράση από τον Μάρτιο του 2022, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα έκανε τα πάντα για να παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Aπόλυτο φαβορί ο Παναθηναϊκός για τον Μήτογλου – Εξαιρετικές οι σχέσεις τους

Όπως είναι λογικό έχουν ήδη… ξεκινήσει ομάδες να ρωτούν από την Ευρωλίγκα για τον Έλληνα άσο, ωστόσο εκτός απρόοπτου θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το επεισοδιακό του πέρασμα από την Αρμάνι Μιλάνο!

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι ο Παναθηναϊκός είχε αφήσει ορθάνοιχτη τη βασική θέση του πάουερ φόργουορντ και για αυτό τον λόγο δεν προχώρησε η υπόθεση του Λεντέι και γενικότερα είχε πάει αρκετά πίσω.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες θα του καταθέσει πρόταση για τα επόμενα τρία χρόνια, με αποδόσεις που λογικά θα φτάσουν τα 3 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας, δεδομένης και της αγωνιστικής αδράνειας που είχε ο παίκτης, οπότε το συμβόλαιο θα είναι κλιμακωτό!

Aξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωση του παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός, ωστόσο θα ήταν ανέφικτο να αρνηθεί το τριφύλλι και να πάει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα…
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Βαγγέλη Ιωάννου: Τέλος Καλάθης από Φενέρ, έχει μεγάλη πρόταση – Φήμες για Σλούκα, ΠΑΟ, Ολυμπιακό

mitoglou

To Top