Ελλάδα

Φωτιά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Εκδηλώθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο

pyrosvestiki

Φωτιά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Εκδηλώθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο

Φωτιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (19/8) σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στην ανακοίνωσή του ανέφερε πως ήταν μικρής έκτασης σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο και κατεσβέσθη άμεσα έπειτα από την επιχείρηση δέκα πυροσβεστών με πέντε οχήματα.

Είναι η δεύτερη φωτιά μέσα σε λίγες ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Εκείνη είχε εκδηλωθεί σε θάλαμο του δευτέρου ορόφου, από άγνωστη ως τώρα αιτία.

Καταγγελουν εμπρησμό

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Πάνος Παπανικολάου, νευροχειρούργος και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεως Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, υποστήριξε, πάντως, πως η φωτιά εκδηλώθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών – απεικονιστικού, ενώ λίγο αργότερα με νέο μήνυμά του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως ξέσπασε φωτιά και σε διάδρομο της Α’ Χειρουργικής του νοσοκομείου σημειώνοντας πως «είναι σαφές πλέον πως πρόκειται για εμπρησμούς». Τόνισε, δε, πως τη δεύτερη φωτιά την έσβησαν εφημερεύοντες ιατροί.

Κι άλλη φωτιά πριν λίγο, αυτή την φορά σε διάδρομο στην Α’Χ. Την έσβησαν οι εφημερεύοντες γιατροί. Είναι σαφές πλέον πως πρόκειται για εμπρησμούς.

Posted by Panagiotis G Papanikolaou on Friday, August 18, 2023

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Πάυλος Πολάκης, ο οποίος, μάλιστα, ανάρτησε και βίντεο στο facebook από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ κι εκείνος από τη μεριά κατήγγειλε πως πρόκειται για εμπρησμό.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!!!!Πάρτε μέτρα αμέσως για τους ασθενείς και το προσωπικό!!Γιατί συμβαίνει αυτό δυο μέρες μετά την προηγούμενη πυρκαγιά;;Έχουν διαλυθεί τα πάντα;;;

Posted by Παυλος Πολακης on Friday, August 18, 2023

ΤΡΙΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΩΡΑ!!! Στην Α χειρουργικη Κλινικη!!Είναι προφανές πως πρόκειται για ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ!!Μήπως…

Posted by Παυλος Πολακης on Friday, August 18, 2023

To Top