Αθλητικά

Φοβερές ατάκες για Βερστράτε – “Είναι ηγέτης και μαχητής” – Για αυτό έφυγε από την Αντβέρπ

Φοβερές ατάκες για Βερστράτε - "Είναι ηγέτης και μαχητής" - Για αυτό έφυγε από την Αντβέρπ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος δημοσιογράφος και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κίτρινων όπου και σκιαγράφησε το προφίλ του.

Σάχα Ταβολιέρι: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον Βέλγο μέσο Μπίργκερ Βερστράτε, και σκιαγράφησε το προφίλ του ποδοσφαιριστή.

«Ήταν για έναν μήνα εκτός πλάνων της Αντβέρπ και ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Δεν ήταν στα πλάνα του Μαρκ Φαν Μπόμελ. Είναι κάλος παίκτης αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας».

Για το αγωνιστικό προφίλ του Βερστράτε: «Είναι κανονικό 6αρι μαχητής, θα παλέψει για την ομάδα του, θα φέρει ενέργεια, θα βάλει τη σφραγίδα του είναι ομαδικός παίκτης. Δεν είναι ο πιο τεχνίτης και ποιοτικός παίκτης αλλά θα δώσει τα πάντα για την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης μπορεί να περιμένει πολλά από αυτόν. Δεν είναι παίκτης που θα κάνει την τεράστια διαφορά και να κάνει το μπιλντ απ αλλά θα πάρει μπάλες και θα τις δώσει στους δημιουργικούς χαφ του Άρη. Είναι πολύ χρήσιμος και “στρατιώτης” μέσα στο γήπεδο».

Γιατί δεν ήταν στα πλάνα του Φαν Μπόμελ: «Δεν ταίριαζε στο πλάνο γιατί ο Φαν Μπόμελ ήθελε παίκτη μεγαλύτερης ποιότητας».

aris2

To Top