Αθλητικά

“Φρέσκο” ρεπορτάζ Αθανασίου – Τι ισχύει με τις ανανεώσεις συμβολαίων στον ΠΑΟ – Το αβαντάζ για Γιαννούλη

"Φρέσκο" ρεπορτάζ Αθανασίου - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις συμβολαίων στον ΠΑΟ - Το αβαντάζ για Γιαννούλη

Ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε τι ισχύει με τους 10 παίκτες που έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό ενώ στάθηκε στην καλή παρουσία των διεθνών και την επάνοδο Βέρμπιτς-Γεντβάι.

Την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τους δέκα ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, περίγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ένα θέμα που μπορούμε να συζητήσουμε είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό. Ο Μπρινιόλι θα αποχωρήσει και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί η φημολογία για την ΑΕΚ ή θα συνεχίσει στο εξωτερικό. Ο Μπερνάρ έχει κλείσει στην Ατλέτικο Μινέιρο, για τον Κώτσιρα είναι τυπικό το θέμα αφού έχει ειδοποιηθεί για να υπογράψει στο τέλος της σεζόν, ενώ ο Χουάνκαρ έχει κλείσει τον κύκλο του και ο Παναθηναϊκός θα πάει για έναν πάρα πολύ καλό αριστερό μπακ. Μάλιστα, έχει ένα μικρό αβαντάζ για τον Γιαννούλη, λόγω της σχέσης του με τον Μπακασέτα.

Όσον αφορά στον Ζέκα, αν αποφασίσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο επίσης θα ανανεώσει, ενώ στην περίπτωση του Παλάσιος δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει κάποια φοβερή διάθεση να τον κρατήσει αλλά αφήνω ένα ανοιχτό παράθυρο. Για τους δανεικούς, ο Ακαϊντίν έχει μεγάλη ρήτρα και δε νομίζω να παραμείνει, σε αντίθεση με τον Γεντβάι που αν συνεχίσει έτσι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μείνει. Ο Ούγκο έχει υποχρεωτική οψιόν, αλλά δεν έχει γίνει σαφές πόσες συμμετοχές πρέπει να κάνει, ενώ ο Ντραγκόφσκι δεδομένα θα απασχολήσει μέσα στο καλοκαίρι, μακάρι να πέσει η Σπέτσια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην πολύ καλή παρουσία των περισσότερων διεθνών του «τριφυλλιού» χθες το βράδυ, κάνοντας ειδική μνεία στην επιστροφή του Βέρμπιτς, καθώς είχε να παίξει 40 ημέρες.

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι περιμένουμε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ο Γεντβάι, σε μια ακόμα σημαντική επιστροφή για τον Τερίμ.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top