Αθλητικά

Γι’ αυτό έφερε Μπιανκονέ ο Ολυμπιακός – “Γρήγορος, ψηλός… ατσούμπαλος” – Παίζει δύο θέσεις, αλλάζει σύστημα!

Γι’ αυτό έφερε Μπιανκονέ ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, ψηλός... ατσούμπαλος" - Παίζει δύο θέσεις, αλλάζει σύστημα!

Παίκτης των έξι εκατομμυρίων ευρώ που έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει restart στην καριέρα του. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, οι τραυματισμοί και πώς θα τον αξιοποιήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός – Ζουλιάν Μπιανκονέ: Στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες θα συνεχίσει την καριέρα του o 23χρονος αμυντικός, που παίζει τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως στόπερ – Στο Λιμάνι, πάντως, ήρθε για να δώσει βοήθειες στο κέντρο της άμυνας.

Η θητεία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία είχε βρεθεί το καλοκαίρι τού 2022 από τη γαλλική Τρουά, δεν στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία δεδομένου ότι είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον είχε αφήσει εκτός για ένα διάστημα.

Ο Στίβεν Κούπερ, στη Νότιγχαμ, έχει μια σειρά από λύσεις στα χέρια του για όλες τις θέσεις, με αποτέλεσμα ο Μπιανκονέ (που είναι διεθνής με την U19 της Γαλλίας και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει στα 6 εκατ. ευρώ) να έρθει τώρα στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να μας δώσει πληροφορίες για τη θητεία τού Γάλλου αμυντικού στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Στόπερ που παίζει και δεξιός μπακ ή δεξιός μπακ που παίζει και στόπερ είναι. Δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο. Στη Νότιγχαμ όποτε έπαιζε ήταν σε τριάδα στόπερ“, ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου.

Ποια ήταν η γεύση που σου άφησε η παρουσία του στην Αγγλία;

“Πέρσι δύο αλλαγές έκανε, άρα είχε ελάχιστα ματς. Τον πήρε πέρσι και έπαιξε σε δύο αλλαγές γιατί είχε και κάποια προβλήματα τραυματισμών”.

Ξέρεις άλλα στοιχεία για την καριέρα του;

“Και στη Γαλλία δεν έκανε τίποτα από όσο μπορώ να ξέρω. Σχετικά γρήγορος και ψηλός είναι, αλλά λίγο ατσούμπαλος. Αλλά έχει καιρό να παίξει. Πέρσι τον Νοέμβριο είχε τραυματιστεί και επέστρεψε φέτος στην προετοιμασία”.

Πώς θα μπορούσε να ταιριάξει στον Ολυμπιακό;

“Θα μπορούσε να ταιριάξει στην άμυνα του Ολυμπιακού, αν έχει έρθει ως στόπερ”.

biancone

To Top