Αθλητικά

Γι’ αυτό τα… γύρισε ο Αταμάν για Μπαλτσερόφσκι – “Συμβόλαιο Μίροτιτς” ο Γιαννακόπουλος σε top NΒΑer!

Γι’ αυτό τα... γύρισε ο Αταμάν για Μπαλτσερόφσκι - "Συμβόλαιο Μίροτιτς" ο Γιαννακόπουλος σε top NΒΑer!

Πώς έκλεισε ο Πολωνός και το επόμενο μεγάλο “μπαμ”. Ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε τελικά να κλείσει την τριάδα των ψηλών με τον 23χρονο άσο για συγκεκριμένους λόγους και πλέον ψάχνει για μια δυνατή και ακριβή κίνηση στο 3-4.
 

Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς στα μεταγραφικά πολλών ομάδων. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός.

Πριν από καιρό είχε φτάσει κοντά στον Κέβιν Πάντερ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Αμερικάνος έμεινε στην Παρτίζαν. Ενώ στο μεταξύ είχε φτάσει κοντά και στην Μπαρτσελόνα!

Προχθές είχε αποφασιστεί από τους «πράσινους» να μην προχωρήσει η περίπτωση του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, αλλά χθες τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Εργκίν Αταμάν είδε για μία ακόμη φορά την αγορά του ΝΒΑ και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να του κάνει την δουλειά. Ετσι το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να δώσει το συμβόλαιο στον Μπαλτσερόφσκι, που μάλιστα έχει και περιθώρια βελτίωσης, όντας 23 ετών και πηγαίνοντας πλέον σε ένα πολύ πιο υψηλού επιπέδου κλαμπ σε σχέση με την Γκραν Κανάρια.

Ο Πολωνός θα είναι, λοιπόν, το μπακ απ του Λεζόρ και μάλιστα είναι αντίθετος αγωνιστικά από τον Γάλλο, αφού τραβιέται μακριά από το καλάθι και σουτάρει πολύ καλά την μπάλα.

Από κει και πέρα, ιδανική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό θα ήταν ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, που μάλιστα παίζει και «3» και «4». Ο Ισπανός από την μία περιμένει το ΝΒΑ, από την άλλη αν παίξει στην Ευρώπη θέλει πάρα πολλά χρήματα. Χρήματα σχεδόν επιπέδου Μίροτιτς.

Ο Γιαννακόπουλος δεν φείδεται χρημάτων για να φτιάξει την ομάδα που θέλει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με ανυπομονησία τις τελικές κινήσεις (θα αποκτηθεί και 2-3 ή θα αποφασιστεί να μείνει ο Γκριγκόνις), ώστε να κλείσει το ρόστερ.

Μέχρι στιγμής ο κόσμος είναι ικανοποιημένος αλλά θέλει το κάτι παραπάνω και στο «4άρι», κάτι για το οποίο παλεύει η ΚΑΕ, σε μία πολύ δύσκολη αγορά.

 

To Top