Αθλητικά

Για αυτό χάλασε του Φαράζ στον Άρη στο… παραπέντε – Έβαλε… φρένο ο Καρυπίδης

Για αυτό χάλασε του Φαράζ στον Άρη στο... παραπέντε - Έβαλε... φρένο ο Καρυπίδης

Οι Κίτρινοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον φορ από τη σουηδική ομάδα όμως την τελευταία στιγμή το deal χάλασε, με δημοσίευμα να αναφέρει τους λόγους.

Άρης: Πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύματα στη Σουηδία ανέφεραν ότι ο Άρης ενδιαφέρθηκε πολύ έντονα για τον 22χρονο επιθετικό της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ομάρ Φαράζ. Χθεσινό δημοσίευμα της «Expressen» επανάφερε το ζήτημα στο προσκήνιο και σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ η περίπτωση του νεαρού φορ δεν προχώρησε για συγκεκριμένους λόγους.

Όπως υποστηρίζουν στη Σουηδία, οι Κιτρινόμαυροι προσέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ «συν» μπόνους, ενώ η πλευρά της σουηδικής ομάδας ζήτησε 1,5 εκατομμύριο και παράλληλα ο Φαράζ να ενσωματωθεί στο ρόστερ στα μέσα του Νοεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα της χώρας τους. Αυτό είχα ως αποτέλεσμα ο Άρης να κάνει… πίσω και από τη στιγμή που δεν προχώρησε και καμία άλλη από τις επιλογές που υπήρχαν για την ενίσχυση της επίθεσης, πλέον η ομάδα αναγκάζεται να κινηθεί για δεύτερο φορ στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, η οποία θα κλείσει στις 30 του μήνα.

Πηγή: metrosport.gr

omar faraj

To Top