Αθλητικά

Για αυτό πανηγυρίζουν με Μορόν στον Άρη – Τα κάνει όλα και… συμφέρει – “Φρένο” στις σειρήνες

Για αυτό πανηγυρίζουν με Μορόν στον Άρη - Τα κάνει όλα και... συμφέρει - "Φρένο" στις σειρήνες

Σαφώς και ο Λόρεν Μορόν αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος.

Άρης: Σαφώς και ο Λόρεν Μορόν αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος. Ελάχιστοι θα περίμεναν πως ένας φορ, σχεδόν δυο χρόνια σε απραξία (λίγες συμμετοχές, κυρίως σαν αλλαγή, σε δανεισμούς από την Μπέτις σε διάφορες ομάδες) θα έφθανε σήμερα να είναι στο top των σκόρερ στην Ελλάδα, έχοντας βάλει 16 τέρματα, στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Κι όμως ο Ίβηρας επιθετικός κόστισε (και κοστίζει) λιγότερα χρήματα απ’ όσα επένδυσε ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια για να προσθέσει ποιότητα στη θέση «9», αλλά γκολ δεν… βρήκε.

Οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν το καλοκαίρι να πετύχουν ένα από τα καλύτερα deal της σύγχρονης ιστορίας τους, παίρνοντας τον Μορόν από την Μπέτις. Βλέπετε η ομάδα της Σεβίλλης δεν τον υπολόγιζε κι έπρεπε να βρει τρόπο να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιό του για να μπορέσει να ανοίξει θέση στο ρόστερ της. Εκεί λοιπόν εμφανίστηκε ο Άρης και με τις κατάλληλες επαφές, κατάφερε όχι μόνο να πάρει ως ελεύθερο τον 29χρονο, αλλά να καλύψει και η Μπέτις τα 2/3 του συμβολαίου του για τον πρώτο χρόνο. Λέγεται ότι ο Μορόν κοστίζει για φέτος στους Κιτρινόμαυρους μόλις 300.000 ευρώ (δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ).

Όσο για το μέλλον του παίκτη στη Θεσσαλονίκη; Το δεδομένο είναι πως υπάρχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Όπως σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται και το ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες. Ο Άρης θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα: ανανέωση ή πώληση; Οτιδήποτε είναι να γίνει πάντως θα πρέπει να περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: sfina.gr

moron velez aris

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top