Ελλάδα

Γιάννης Ιωαννίδης: Από τις 15:30 στο «σπίτι» του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο – Στις 17:00 το τελευταίο α…

5988649 1

Γιάννης Ιωαννίδης: Από τις 15:30 στο «σπίτι» του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο – Στις 17:00 το τελευταίο αντίο

Τελευταίο αντίο σήμερα στον Γιάννη Ιωαννίδη, μια μεγάλη προσωπικότητα του μπάσκετ. Η κηδεία του «Ξανθού» θα τελεστεί σήμερα (6/10) το απόγευμα (στις 17:00) στη Θεσσαλονίκη και η σορός του θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο στη Θέρμη.

Λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη θα σταματήσει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Στις 15:30, ειδικότερα, έχει αποφασιστεί να βρίσκεται στο χώρο που ο «Ξανθός», ως τεχνικός προ ετών του Άρη, θεωρούσε «σπίτι» του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, θα τοποθετηθεί σημαία του Άρη στο φέρετρο και θα γίνει περιφορά γύρω από το Παλέ, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το παρών και στο Αλεξάνδρειο, αλλά και στα κοιμητήρια της Θέρμης, για το τελευταίο «αντίο».

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο “Ξανθό”, η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης», όπως απόσπασμα ανακοίνωσης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

Χθες στον Άγιο Ιωάννη Βούλας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για όσους δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, στη Θεσσαλονίκη.

To Top