Ελλάδα

Γιάννης Ιωαννίδης: Ξέσπασαν σε λυγμούς Νίκος Γκάλης και Γιούλα Ιωαννίδη – «Εμείς θα είμαστε η οικογέ…

Gioula Iwannidh Nikos Gkalhs

Γιάννης Ιωαννίδης: Ξέσπασαν σε λυγμούς Νίκος Γκάλης και Γιούλα Ιωαννίδη – «Εμείς θα είμαστε η οικογένεια σου»

Στη Θεσσαλονίκη έγινε η κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη και μια στιγμή που ξεχώρισε, ήταν όταν ο Νίκος Γκάλης ξέσπασε σε λυγμούς μαζί με την Γιούλα Ιωαννίδη, με τον πρώτο να προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Σύμφωνα με το Mega, μόλις ο Γκάλης άφησε ένα κίτρινο λουλούδι στο φέρετρο του «Ξανθού», αναζήτησε τη σύζυγο του Ιωαννίδη, Γιούλα.

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα», φέρεται να είπε, με τον Νίκο Γκάλη να απαντάει: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

Υπενθυμίζεται, πως η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κοιμητήριο Θέρμης για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή. Το φέρετρο του ήταν καλυμμένο με τη σημαία του Άρη, ενώ η σύζυγός του φώναξε με αναφιλητά «θα σε αγαπώ για πάντα».

Στο Κοιμητήριο της Θέρμης βρέθηκαν ο Νίκος Γκάλης και οι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης όπως ακόμη και άλλοι βουλευτές και υποψήφιοι της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την κηδεία:

To Top