Πολιτική

Γλαβίνας: Από την πολλή επικοινωνία, η κυβέρνηση άφησε την κοινωνία απροστάτευτη

pasok6

Γλαβίνας: Από την πολλή επικοινωνία, η κυβέρνηση άφησε την κοινωνία απροστάτευτη

Τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, σχολιάζει, με δήλωσή του, ο Θανάσης Γλαβίνας, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

«Οι θλιβερές διαπιστώσεις, που ακούσαμε και σήμερα από τον αρμόδιο υπουργό για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποτελούν μία ακόμη ομολογία αποτυχίας από την κυβέρνηση», υποστηρίζει εισαγωγικώς και προσθέτει: «Δεν ακούσαμε καμία ανάληψη της πολιτικής ευθύνης, που έχουν η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός, δουλειά του οποίου θα έπρεπε να ήταν ο συντονισμός και η πρόληψη των ενεργειών της ΕΛΑΣ και όχι απλώς ο σχολιασμός των γεγονότων, όπως έκανε σήμερα ο κ. Οικονόμου επαναλαμβάνοντας διακηρύξεις και αγαθές προθέσεις για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, τις οποίες είχαμε ξανακούσει και μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού».

«Το “επιτελικό κράτος” της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται ανίκανο να εφαρμόσει τις πολιτικές, που η ίδια κυβέρνηση εξήγγειλε ενάμιση χρόνο πριν. Από την πολλή επικοινωνία, η κυβέρνηση άφησε την κοινωνία απροστάτευτη», δηλώνει κλείνοντας ο κ. Γλαβίνας.

To Top