Κόσμος

Γυμνή επιβάτιδα καθυστέρησε τρεισήμισι ώρες πτήση από Μόναχο για Σόφια – Αρνούνταν να ντυθεί και δάγ…

aeroplano 2

Γυμνή επιβάτιδα καθυστέρησε τρεισήμισι ώρες πτήση από Μόναχο για Σόφια – Αρνούνταν να ντυθεί και δάγκωσε αστυνομικό

Μια γυμνή επιβάτιδα καθυστέρησε την έναρξη της πτήσης από το Μόναχο στη Σόφια για λίγες ώρες. Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή αστυνομία, η 27χρονη γδύθηκε εντελώς πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο της Lufthansa το βράδυ της Παρασκευής και φώναζε δυνατά.

Αρκετοί αξιωματικοί της ομοσπονδιακής και της κρατικής αστυνομίας που κλήθηκαν στο σημείο, δεν μπόρεσαν να την ηρεμήσουν ή να την πείσουν να ντυθεί ξανά. Στη συνέχεια, ένας αξιωματικός της ομοσπονδιακής αστυνομίας προσπάθησε να βάλει μια κουβέρτα γύρω από τη γυμνή γυναίκα από τη Βουλγαρία. «Κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας, η γυναίκα δάγκωσε ξαφνικά έναν αστυνομικό στον αριστερό πήχη», ανέφερε η αστυνομία. Ο αξιωματικός αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει «άμεση βία» για να «ξεφύγει από το δάγκωμα και να προστατευτεί», σύμφωνα με το newsingermany.com.

Στη συνέχεια, η γυναίκα βγήκε από το αεροπλάνο χάρη στη συνδρομή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Η επιβάτιδα μεταφέρθηκε στο περιφερειακό νοσοκομείο του Ταουφκίρχεν από την κρατική αστυνομία. Αναφέρθηκε ότι αντιστάθηκε στις αρχές επιβολής του νόμου, επιτέθηκε και υπέστη σωματική βλάβη.

Ο αστυνομικός που υπέστη το δάγκωμα, χρειάστηκε να ζητήσει ιατρική περίθαλψη και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την υπηρεσία του. Η πτήση για τη Σόφια μπόρεσε να απογειωθεί από το Μόναχο με καθυστέρηση τρεισήμισι ωρών.

To Top