Τεχνολογία

HUAWEI WATCH 4 Pro: η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία που θα σε μυήσει σε έναν υγιή τρόπο ζωής!

WATCH 4 PRO1

HUAWEI WATCH 4 Pro: η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία που θα σε μυήσει σε έναν υγιή τρόπο ζωής!

Πόσο χρόνο νομίζεις ότι χρειάζεται για να ελέγξεις ότι όλα είναι εντάξει με τη φυσική σου κατάσταση; Λιγότερος, απ’ ότι θα σου πάρει μέχρι να τελειώσεις αυτό το άρθρο! Όχι, μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να ακολουθήσει μία καταγραφή των περιπετειών του Οδυσσέα, ούτε των απομνημονευμάτων του Μακρυγιάννη! Θα σου πάρει κάτι παραπάνω από 1 λεπτό για να φτάσεις στο τέλος αυτού του άρθρου και ακριβώς 1 λεπτό για να ελέγξεις 7 βασικούς δείκτες της υγείας σου*, εφόσον χρησιμοποιήσεις το απίστευτο smartwatch της Huawei, το HUAWEI WATCH 4 Pro!

Γίνεται ένα smartwatch να σου παρέχει τέτοιες πληροφορίες σε τόσο λίγο χρόνο; Αν δεν πιστεύεις εμάς, ίσως η γνώμη ενός από τους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο να σε πείσει. Δεν είναι τυχαίο ότι ο βρετανός Sir Mo Farah εμπιστεύεται ένα έξυπνο wearable, ώστε να είναι σίγουρος ότι βρίσκεται πάντα σε άριστη φόρμα για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του και να ενισχύσει τις επιδόσεις του. Όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Απλά και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού στο HUAWEI WATCH 4 Pro, έχουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Το λατρεύω!».

HUAWEI WATCH 4 Pro: η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία που θα σε μυήσει σε έναν υγιή τρόπο ζωής! 6

Φορώντας το HUAWEI WATCH 4 Pro έχεις έναν all-in-one προσωπικό βοηθό υγεία με ολοκληρωμένη παρακολούθηση. Πιο συγκεκριμένα το smartwatch σου επιτρέπει:

  • Την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού σου. Έτσι σου παρέχει ακριβή παρακολούθηση των δεικτών υγείας της καρδιάς, όπως η αρρυθμία, ο καρδιακός ρυθμός και το μοτίβο παλμών. Ως αποτέλεσμα θα είσαι πάντα ενήμερος, αλλά και θα ειδοποιηθείς για σημαντικούς κινδύνους που σχετίζονται με την καρδιά, όπως ο ακανόνιστος καρδιακός παλμός και η αρτηριακή δυσκαμψία.
  • Να εντοπίζεις τυχόν αναπνευστικά προβλήματα, όπως ο αναπνευστικός ρυθμός, το εύρος SpO2 και οι ήχοι βήχα, μαζί με πληροφορίες κινδύνου, όπως το κάπνισμα ή η ατμοσφαιρική ρύπανση τα οποία αξιολογούν την υγεία των πνευμόνων.
  • Ακριβή καταγραφή της ποιότητας του ύπνου σου.
  • Ανίχνευση αρτηριακής δυσκαμψίας.
  • Καταγραφή των επιπέδων στρες.
  • Έλεγχο της θερμοκρασία του δέρματος.

Ειδικά το καλοκαίρι, λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες, λίγο το ότι περνάμε περισσότερο χρόνο έξω κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, η παρακολούθηση της υγείας μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μάλιστα, η λειτουργία Health Community επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εξ αποστάσεως την υγεία των αγαπημένων τους, με ανίχνευση πτώσης και ειδοποιήσεις για μη φυσιολογικές μετρήσεις.

Option 3
HUAWEI WATCH 4 Pro: η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία που θα σε μυήσει σε έναν υγιή τρόπο ζωής! 7

Χάρις στις προηγμένες δυνατότητες καταγραφής της υγείας, τα κορυφαία υλικά και τον πανέμορφο σχεδιασμό του, το HUAWEI WATCH 4 Pro προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη!

WATCH 4 PRO6
HUAWEI WATCH 4 Pro: η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία που θα σε μυήσει σε έναν υγιή τρόπο ζωής! 8

Γίνεται κατανοητό ότι το νέο HUAWEI WATCH 4 Pro έρχεται να συμπληρώσει τη συλλογή με τα καινοτόμα προϊόντα αιχμής της HUAWEI η οποία έχει γίνει πλέον το απόλυτο “Go to” όσον αφορά τα τεχνολογικά προϊόντα.

Μια ματιά να ρίξει κανείς και στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας και θα πεισθεί για αυτό. Ένα άλλο κλασσικό παράδειγμα ενός κορυφαίου smartwatch αποτελεί το HUAWEI WATCH Ultimate το οποίο σου επιτρέπει να ζήσεις νέες περιπέτειες με πολύπλευρες προκλήσεις.

Αν είσαι λάτρης της περιπέτειας και χρειάζεσαι ένα wearable που να σου επιτρέπει να ζήσεις στο έπακρο, τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το HUAWEI WATCH Ultimate. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι λάτρεις της περιπέτειας περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο νερό, το HUAWEI WATCH Ultimate επιτρέπει στον χρήστη να εξερευνήσει τον βυθό της θάλασσας με ασφάλεια, όπως οι επαγγελματίες, έχοντας στον καρπό του το απόλυτο καταδυτικό smartwatch.

Το HUAWEI Watch Ultimate άλλωστε κατασκευάστηκε για να αλλάξει όλα τα δεδομένα και τα πρότυπα αντοχής των smartwatches, αφού:

  • Μπορεί να αντέξει άνετα σε κατάδυση 100 μέτρων.
  • Να παραμείνει σε αυτό το βάθος για 24 ολόκληρες ώρες, αντέχοντας ακραίες πιέσεις βυθού.
  • Είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες ήχου, ένα άνευ προηγουμένου επίτευγμα στα mainstream smartwatches! Αυτή η βασική πτυχή επιτρέπει στους δύτες να φορούν το ρολόι σε βαθιά νερά, γνωρίζοντας ότι μπορεί να συνεχίσει να τους παρέχει ζωτικές πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία.
  • Η λειτουργία κατάδυσης έχει 4 διαφορετικά modes.
  • Επιτρέπει πάνω από 20 υπενθυμίσεις, διευκολύνοντας την οργάνωση σχεδίων κατάδυσης.
WATCH 4 PRO2
HUAWEI WATCH 4 Pro: η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία που θα σε μυήσει σε έναν υγιή τρόπο ζωής! 9

Και αν πάντα ήθελες να εξερευνήσεις τον βυθό άλλα δεν έχεις την απαραίτητη έμπειρα, πλέον μπορείς να την αποκτήσεις, αφού με την αγορά ενός HUAWEI Watch Ultimate (από 15 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2023) κερδίζεις δωρεάν επαγγελματικό μάθημα κατάδυσης με επαγγελματία εκπαιδευτή δυτών, από το πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο κέντρο καταδύσεων “SCHOOL OF DIVING”.**

Τέλος, θα θέλαμε να αναφερθούμε και στο HUAWEI WATCH GT3 το οποίο αποτελεί το ιδανικό premium smartwatch για όσους επιθυμούν μία οικονομική επιλογή.

Το HUAWEI WATCH GT3 Pro συνδυάζει την εξαιρετική τεχνογνωσία του με την αισθητική, οδηγώντας την παρακολούθηση της υγείας και τη φυσική κατάσταση στην κορυφή.

Η σειρά HUAWEI Watch GT 3 Pro μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις προσφέρει άμεση παρακολούθηση των ενεργειών του χρήστη εφόσον συνδυαστεί με ένα smartphone. Τα smartwatches μπορούν εύκολα να συγχρονιστούν με κάθε smartphone, ανεξάρτητα από το αν η συσκευή λειτουργεί σε Android ή iOS.

Αυτό ισχύει και για όλα τα HUAWEI smartwatches τα οποία είναι συμβατά με iOS αλλά και Android smartphones. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο όλες τις έξυπνες λειτουργίες που σου παρέχει ένα HUAWEI smartwatch, όπως κλήσεις Bluetooth, γρήγορες απαντήσεις, αναπαραγωγή μουσικής, υπενθυμίσεις κτλ ανεξάρτητη του λογισμικού της smartphone συσκευής σου.

WATCH 4 PRO5
HUAWEI WATCH 4 Pro: η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία που θα σε μυήσει σε έναν υγιή τρόπο ζωής! 10

Απέκτησε πρόσβαση στις πληροφορίες υγείας σου σε πραγματικό χρόνο και ζήσε την απόλυτη καλοκαιρινή περιπέτεια με τα smartwatch Της HUAWEI

Τα smartwatches HUAWEI Watch GT 3 Pro (Ceramic & titanium), HUAWEI Watch Ultimate και HUAWEI Watch 4 Pro είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

*Αυτή η δυνατότητα δεν αποτελεί ιατρική διάγνωση. Τα αποτελέσματα είναι μόνο για προσωπική αναφορά και δεν προορίζονται για σκοπούς διάγνωσης, πρόληψης, παρακολούθησης, πρόβλεψης, πρόγνωσης, θεραπείας ή εξάλειψης της νόσου.

**Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ: https://consumer.huawei.com/gr/campaign/watch-ultimate-promotion-activity/terms-and-conditions/

To Top