Πολιτική

Η αγκαλιά της Ράνιας Θρασκιά στον Αλέξη Τσίπρα

vouli3 1

Η αγκαλιά της Ράνιας Θρασκιά στον Αλέξη Τσίπρα

Θερμό εναγκαλισμό με τον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα είχε η νέα βουλευτής του κόμματος Ράνια Θρασκιά. Με το που μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλειας για την ορκωμοσία και τον είδε, πήγε προς το μέρος του και τον αγκάλιασε, ευχαριστώντας τον προφανώς για την ευκαιρία που της έδωσε να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής και τώρα να βρίσκεται εκεί ως εκλεγμένη εκπρόσωπος του έθνους.

Μάλιστα αυτό το «ευχαριστώ» είναι ακόμη εντονότερο, τώρα που ο κ. Τσίπρας αφήνει τον προεδρικό θώκο.

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης είχε δηλώσει παλαιότερα στο Newsbeast πως η συμμετοχή της στο πολιτικό στίβο, είναι αποτέλεσμα της τιμητικής πρότασης που της είχε γίνει από τον Αλέξη Τσίπρα. «Νιώθω ότι είναι για μένα μια ευκαιρία να συνεισφέρω στην προσπάθεια για το κοινό καλό, για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, αποδοχή, ενσυναίσθηση και παιδεία χωρίς διακρίσεις. Να κοιτάξω μπροστά. Με ευαισθησία και λογική, όπως λέμε και στο σύνθημα της υποψηφιότητας μου» σημείωνε σε συνέντευξή της.

Ερωτηθείσα δε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προκειμένου να συμπορευτεί μαζί του, είχε τονίζει πως «από την πρώτη στιγμή της συνάντησης μας, επιβεβαιώθηκε η άποψη που είχα σχηματίσει ως πολίτης, ότι έχω να κάνω με έναν έντιμο άνθρωπο και έναν πολιτικό με καθαρή ματιά και δομημένη σκέψη. Είμαστε δύο άτομα της ίδιας γενιάς με κοινές αγωνίες και κοινό όραμα για δικαιοσύνη παντού».

To Top