Ελλάδα

Η Έλενα Ράπτη με τον συνάδελφο της και φίλο Γιώργο Κώτσηρα βρέθηκαν στα Μέγαρα, όπου ενημέρωσαν  του…

PhotoElenaRapti 6

Η Έλενα Ράπτη με τον συνάδελφο της και φίλο Γιώργο Κώτσηρα βρέθηκαν στα Μέγαρα, όπου ενημέρωσαν  τους πολίτες για την καμπάνια «Ένα στα Πέντε»

Η Έλενα Ράπτη,  Υπ. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ως συντονίστρια της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών,  με τον συνάδελφο της και φίλο Γιώργο Κώτσηρα βρέθηκαν  στα Μέγαρα. Ενημέρωσαν  τους πολίτες για την καμπάνια «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης διανέμοντας όλα τα ενημερωτικά εργαλεία του Συμβουλίου, που βασίζονται στον κανόνα του εσώρουχου.

PhotoElenaRapti 5 1
Η Έλενα Ράπτη με τον συνάδελφο της και φίλο Γιώργο Κώτσηρα βρέθηκαν στα Μέγαρα, όπου ενημέρωσαν  του... 4

Παράλληλα μίλησαν  για τις σημαντικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τομέα της προστασίας των ανηλίκων και ιδιαίτερα για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση, μια εθνική προσπάθεια πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τόσο συντονισμένο και ολοκληρωμένο τρόπο.

PhotoElenaRapti 4 1
Η Έλενα Ράπτη με τον συνάδελφο της και φίλο Γιώργο Κώτσηρα βρέθηκαν στα Μέγαρα, όπου ενημέρωσαν  του... 5

Η Ελλάδα, χάρη στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των πρωτοβουλιών που ανέλαβε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, πραγματοποίησε μεγάλη πρόοδο στον τομέα της φιλικής δικαιοσύνης για τα παιδιά και βρίσκεται πλέον στις πρώτες θέσεις της Ε.Ε. σε όλους τους δείκτες που σχετίζονται με τη Φιλική προς τα Παιδιά Δικαιοσύνη, βάσει του EU Justice Scoreboard.

To Top