Αθλητικά

Η καλύτερη… μεταγραφή Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό – Στα “κόκκινα” top όνομα, τον έστειλε εξέδρα o Μεντιλίμπαρ!

Η καλύτερη… μεταγραφή Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό - Στα "κόκκινα" top όνομα, τον έστειλε εξέδρα o Μεντιλίμπαρ!

Η κίνηση του Σέρβου στου Ρέντη και τα ανησυχητικά εργομετρικά. Τι έκανε ο νέος Αθλητικός Διευθυντής και ποιος είναι 11αδατος ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και γιατί πήρε μεγάλο ρίσκο…

Ολυμπιακός: Βγάζει μάτια ο Στέφαν Γιόβετιτς στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και ο Μεντιλίμπαρ έχει στην διάθεσή του έναν ακόμα παίκτη που μπορεί να βασιστεί και να του δώσει χρόνο συμμετοχής, πλέον και ως βασικό, στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Μαυροβούνιος παίκτης αποδεικνύει πως στη νέα του θέση αποδίδει πολύ καλύτερα και μπορεί και βοηθάει την ομάδα έμπρακτα. Πού οφείλεται όμως στην «μετάλλαξη» του Γιόβετιτς και ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός της αλλαγής της θέσης του αλλά και της εικόνας του;

Θυμίζουμε πως τον Φεβρουάριο ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη τρίτη επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς αυτή τη φορά ως Αθλητικό Διευθυντή. Η θέση που ανέλαβε δεν ήταν τυχαία καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θεώρησε πως με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον προπονητή και τους παίκτες έμπρακτα.

Αυτό και έγινε! Ο Σέρβος έπειτα από μια συζήτηση με τον Στέφαν Γιόβετιτς αλλά και τον Βάσκο προπονητή, κατάφερε να του αλλάξει θέση και να τον δοκιμάσει ως φορ. Η βοήθεια του Κοβάσεβιτς δεν ήταν μόνο τεχνική. Ο Μαυροβούνιος δεν έχει αλλάξει μόνο ως παίκτης αλλά έχει διαμορφωθεί και η ψυχολογία του. Στα τελευταία παιχνίδια ο Γιόβετιτς είχε ενέργεια, πάθος και σε συνδυασμό με την καλή του εικόνα στο γήπεδο κατάφερε και ξανά συστήθηκε με τους «ερυθρόλευκους».

Αναμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο επιθετικός του Ολυμπιακού και ποια θα είναι η συνέχεια στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που έχει να αντιμετωπίσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

«Καμπανάκι» για Τσικίνιο!

Απορία έχει προκαλέσει η επιλογή του Μεντιλίμπαρ να μην πει στον Τσικίνο να πάρει την τρίτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Άρη και αντί για αυτό να τον αφήσει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Βάσκος προπονητής δεν τήρησε την ίδια τακτική με τον Τσικίνιο όπως με τον Ποντένσε και αυτό προκάλεσε διάφορα ερωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού έχει δύο κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί ρίσκο για τους  «ερυθρολεύκους» . Αν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πάρει μια κάρτα θα χάσει τον επόμενο αγώνα με τον Άρη στο Χαριλάου και αυτό θα είναι μεγαλύτερο πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε πιο εύκολα να χάσει το παιχνίδι με την Λαμία και να μηδενίσει τις κάρτες του παρά να παίξει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τρεις.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφόρησαν από του Ρέντη, ο Τσικίνιο έμεινε εκτός αποστολής με απόφαση μετά το παιχνίδι με τον Άρη, καθώς οι μετρήσεις έδειξαν ότι βρίσκεται στα… κόκκινα και ότι υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί. Γι’ αυτό και έμεινε «εκτάκτως» εκτός αποστολής και πλέον υπάρχει το ρίσκο να χάσει κάποιο από τα επόμενα δύσκολα και σημαντικά ντέρμπι.

tsikinio

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top