Κόσμος

Η κινηματογραφική σύλληψη επικίνδυνου φυγά μετά από δύο εβδομάδες ανθρωποκυνηγητού – Περικυκλωμένος…

men 1

Η κινηματογραφική σύλληψη επικίνδυνου φυγά μετά από δύο εβδομάδες ανθρωποκυνηγητού – Περικυκλωμένος από δεκάδες αστυνομικούς

Ο καταδικασμένος δολοφόνος και δραπέτης Danelo Cavalcante συνελήφθη, ύστερα από ένα ανθρωποκηνυγητό που διήρκεσε δύο εβδομάδες. Χθες το πρωί, ένας αστυνομικός σκύλος Κ-9 εντόπισε τη μυρωδιά του στο δάσος της Πενσυλβάνια και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ο Cavalcante δραπέτευσε από τη φυλακή της κομητείας Chester στις 31 Αυγούστου και εντοπίστηκε χθες να κρύβεται κάτω από ένα σωρό φύλλα και ξύλα μέσα στο δάσος, όπως είπε ο αντισυνταγματάρχης George Bivens της Πολιτειακής Αστυνομίας της Πενσυλβάνια σε συνέντευξη Τύπου.

Ο δραπέτης προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη αλλά ο αξιωματικός Κ-9 τον δάσκωσε πριν προλάβει να χρησιμοποιήσει το τουφέκι που κρατούσε εναντίον της τακτικής ομάδας αξιωματικών της Συνοριακής Περιπολίας και της πολιτειακής αστυνομίας. Το τουφέκι πιστεύεται ότι είναι το ίδιο 0,22 που έκλεψε ο Cavalcante κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης με έναν ιδιοκτήτη σπιτιού στο South Coventry Township το βράδυ της Δευτέρας.

«Ο Καβαλκάντε δεν κατάλαβε ότι ήταν περικυκλωμένος μέχρι την τελευταία στιγμή», είπε ο Μπίβενς σχετικά με την επιχείρηση που ολοκληρώθηκε γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ένα αεροσκάφος της DEA εντόπισε με τη θερμική κάμερα μία πηγή θερμότητας στο δάσος.

Δείτε το βίντεο της απόδρασης:

To Top