Αθλητικά

Η μοναξιά του “Big Rom” – Ζόρικα τα πράγματα για Λουκάκου

Η μοναξιά του

 Με τα πιτσιρίκια της 2ης ομάδας της Τσέλσι προπονείται αυτές τις ημέρες ο Ρομέλου Λουκάκου, που μετά το ύπουλο και αντιεπαγγελματικό φέρσιμό του, τόσο στην Ίντερ, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός, όσο στην Τσέλσι, στην οποία και ανήκει τέθηκε απ’ όλους στο περιθώριο.

Ο Λουκάκου, που αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης της Ίντερ στον τελευταίο τελικό του Champions League αποκρούοντας, με τα πόδια του τη μπάλα από τη κεφαλιά του Ντι Μάρκο η οποία κατευθυνόταν στα δίχτυα είχε, από τη μία ορκιστεί «αιώνια» πίστη στην Ίντερ, από την άλλη όμως είχε δώσει εντολή σε δικηγόρο και μάνατζέρ του να ξεκινήσει παράλληλες συζητήσεις, τόσο με τη Μίλαν, όσο με τη Γιουβέντους.

Μόλις το έμαθε η Ίντερ, που ετοιμαζόταν να πληρώσει στην Τσέλσι 40εκ. ευρώ για την απόκτησή του, απέσυρε επί τόπου κάθε ενδιαφέρον στέλνοντάς τον «πακέτο» στο Λονδίνο. Η συμπεριφορά του κατακρίθηκε και από τους Άγγλους που τον έστειλαν να προπονείται με τους πιτσιρικάδες εν αναμονή ενός λυτρωτικού τηλεφωνήματος από οποιαδήποτε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

To Top