Ελλάδα

Η Nestlé Professional διοργανώνει το “Thessaloniki Coffee Week”

kafes

Η Nestlé Professional διοργανώνει το “Thessaloniki Coffee Week”

Το “Thessaloniki Coffee Week” by Nestlé Professional διοργανώνεται από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου στο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο της Nestlé Professional στη Θέρμη, Θεσσαλονίκης. Καταξιωμένοι ειδικοί στο χώρο του καφέ και της εστίασης, δημιουργούν μια εκπαιδευτική και διαδραστική εμπειρία που περιλαμβάνει σεμινάρια, workshops και ομιλίες. Οι επαγγελματίες του χώρου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για μια ευρεία γκάμα θεμάτων γύρω από τον καφέ αλλά και για όλες τις νέες τάσεις που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή.

Ποια είναι η θέση του επαγγελματία στην συνεχώς εξελισσόμενη καφεστίαση; Πώς επηρεάζεται ο καφές από την επιλογή του μηχανολογικού εξοπλισμού; Καβούρδισμα in-store, πώς μπορώ να διαφοροποιηθώ από τον ανταγωνισμό; Social Media και καφές. 

Στο πλαίσιο του Thessaloniki Coffee Week, διοργανώνεται και το 1ο Prime Barista Challenge,  που προσκαλεί τους λάτρεις του καφέ να πειραματιστούν, να μάθουν και να διαγωνιστούν με το σύστημα καβουρδίσματος Roastelier by Buondi Craft , παρουσιάζοντας  τα barista skills τους.

Τέλος, στις εγκαταστάσεις της Nestlé Professional, θα φιλοξενηθούν και τα προκριματικά πρωταθλήματα καφέ 2024, Barista και Brewers Cup της SCA Greece τα οποία θα αναδείξουν τους finalists για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ 2024 που θα πραγματοποιηθούν στη HORECA 2024.

Μάθε περισσότερα: COFFEE WEEK BY NESTLÉ PROFESSIONAL | Nestlé Professional (nestleprofessional.gr).

To Top