Ελλάδα

Η συγκινητική ιστορία 86χρονου από την Αγία Παρασκευή Αχαρνών: Είδε το σπίτι του να καταστρέφεται απ…

agia paraskeui2

Η συγκινητική ιστορία 86χρονου από την Αγία Παρασκευή Αχαρνών: Είδε το σπίτι του να καταστρέφεται από τις φλόγες

Τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής είδε με τα ίδια του τα μάτια να χάνονται την Τετάρτη (23/8) ο 86χρονος κ. Διονύσης. Το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή Αχαρνών παραδόθηκε στη φωτιά που κατέβηκε από την Πάρνηθα και πήρε τα πάντα στο διάβα της. Ο ίδιος όμως δεν τα βάζει κάτω. Λιγότερο από 24 ώρες μετά επέστρεψε εκεί με την ελπίδα να σώσει ό,τι σώζεται.

Ταλαιπωρημένος αλλά δραστήριος, στεναχωρημένος αλλά έτοιμος να στήσει τα πάντα από την αρχή ο κύριος Διονύσης το πρωί της Πέμπτης (24/8) επέστρεψε στο σπίτι που κάηκε για να το καθαρίσει και να πάρει τα αντικείμενα που μπορεί να σώθηκαν.

agia paraskeui5
Η συγκινητική ιστορία 86χρονου από την Αγία Παρασκευή Αχαρνών: Είδε το σπίτι του να καταστρέφεται απ... 15

Όταν καιγόταν το σπίτι του, ο κύριος Διονύσης ήταν μαζί με τη σύζυγό του, η οποία σήμερα όμως δεν μπόρεσε να τον συνοδέψει γιατί δεν άντεχε να αντικρίσει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Όπως δήλωσε η κόρη του που όταν το πατρικό της πήρε φωτιά έσπευσε στο σημείο μαζί με τον σύζυγό της, ακόμη και την ώρα που το σπίτι καιγόταν ο πατέρας της ήθελα να μπει στο εσωτερικό του για να πάρει όσα περισσότερα μπορούσε.

«Τους έδιωξε η αστυνομία» επεσήμανε η κόρη του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast

To Top