Ελλάδα

Η συνταρακτική ιστορία της γιαγιάς που μεγαλώνει το εγγονάκι της στο πλημμυρισμένο τους σπίτι στη Θε…

giagia 2

Η συνταρακτική ιστορία της γιαγιάς που μεγαλώνει το εγγονάκι της στο πλημμυρισμένο τους σπίτι στη Θεσσαλία

Η Θεσσαλία μετρά τις πληγές της μετά τις δύο κακοκαιρίες που χτύπησαν την ευρύτερη περιοχή. Ο κόσμος έχει χάσει τις περιουσίες του και κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Άνθρωποι με μηδέν εισοδήματα προσπαθούν να αντεπεξέλθουν.

Μία τραγική ιστορία μια γιαγιάς έρχεται στο φως της δημοσιότητας από μια εθελόντρια που πήγε στην Θεσσαλία για να βοηθήσει όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και είναι «γροθιά στο στομάχι» δείχνει μία ηλικιωμένη να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μαζί με την εγγονούλα της, που μεγαλώνει μόνη της, ενώ το σπίτι τους είναι πλημμυρισμένο.

Το βίντεο που ανέβασε η κυρία Αλεξάνδρα Καψαλά ευαισθητοποίησε τον κόσμο, που έσπευσε να ρωτήσει τα στοιχεία της γυναίκας για να βοηθήσει. «Ντρέπομαι!!!!» έγραψε στη λεζάντα η ιδιοκτήτρια της πανσιόν σκύλων Smart Dog.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra Kpsl (@alexandra.kaps)

Η ηλικιωμένη, με δύναμη ψυχής παρά τον πόνο από την καταστροφή, απάντησε στις ερωτήσεις των εθελοντών και ανέφερε πως η κόρη της έχει πεθάνει και φροντίζει την έξι μηνών εγγονούλα της. Μόνη της στο πλημμυρισμένο σπίτι, το οποία προσπαθεί να ξαναφτιάξει από την αρχή.

To Top