Αθλητικά

Η θετική παράδοση του Γιασικεβίτσιους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η θετική παράδοση του Γιασικεβίτσιους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιθουανός προπονητής επιστρέφει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον ως τεχνικός της Φενερμπαχτσέ. 

Η Ρεάλ έχασε στο Μιλάνο και την περασμένη Πέμπτη από τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη, μετρώντας δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά φέτος, κάτι που δύσκολα αλλάζει την κατάσταση, δεδομένου του προηγούμενου πλεονεκτήματος στη βαθμολογία.

Απέναντι της θα βρει απόψε τη Φενέρμπαχτσέ και επικεφαλής της τουρκικής ενδεκάδας, από τις 14 Δεκεμβρίου είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Στις 30 Νοεμβρίου η Φενέρ ήταν η πρώτη ομάδα που έσπασε το αήττητο της Ρεάλ επικρατώντας με 100-99 στην παράταση.

Ο Γιασικεβίτσιους, οικείος εχθρός της Ρεάλ από τότε που υπέγραψε ως πόιντ γκαρντ στην Μπάρτσα το 2000, ήταν η μάστιγα των λευκών ως προπονητής. Στην πραγματικότητα, λίγοι είναι αυτοί που κέρδισαν τη Ρεάλ. Το 2014 κάθισε στον πάγκο της Ζαλγκίρις ως βοηθός και τον Ιανουάριο του 2016 έγινε πρώτος προπονητής. Την εποχή του στο Κάουνας (2016-20), ρεκόρ 2-8 κόντρα στη Μαδρίτη. αλλά στη συνέχεια στη Μπάρτσα , σε τρεις σεζόν, 20 νίκες σε 38 Κλάσικο σε όλες τις διοργανώσεις . Συνολικά, ο Γιασικεβίτσιους έχει 20 νίκες και 18 ήττες κόντρα στη Ρεάλ, ενώ απέναντι στον Τσους Ματέο έχει 6-3!

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top