Ελλάδα

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας φέρεται να ψάχνει ακίνητο στην Αθήνα για να εγκατασταθεί μόνιμα

vasilissa sofia

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας φέρεται να ψάχνει ακίνητο στην Αθήνα για να εγκατασταθεί μόνιμα

Οι φήμες θέλουν τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας να ψάχνει ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Η 85χρονη βασίλισσα, σύμφωνα με μεσιτικούς κύκλους που μίλησαν στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA, αναζητά ένα ακίνητο προκειμένου να εγκατασταθεί στην ελληνική πρωτεύουσα στα τελευταία χρόνια της ζωής της. «Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας για απόκτηση ακινήτου στην Αθήνα», ανέφερε ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, πρόεδρος Ευρωπαίων Μεσιτών.

«Αυτό αντιστοιχεί και στο ενδιαφέρον που έχει υπάρξει στους μεσιτικούς κύκλους για τη συγκεκριμένη περιοχή», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρίδης.

Την ίδια ώρα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ συνεχίζουν να ζουν μεταξύ Νέας Υόρκης, Λονδίνου και Αθήνας. Ακόμα δεν έχουν αγοράσει ακίνητο, με το ενδιαφέρον τους από την Άνοιξη και μετά να δείχνει «παγωμένο».

Κύκλοι τους, έχουν αναφέρει στο LIVE NEWS, πως οι όποιες εξελίξεις στο θέμα, θα τρέξουν μέχρι το τέλος του χρόνου. «Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε μείνει στις επισκέψεις που έγιναν την Άνοιξη», ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης.

To Top