Αθλητικά

Ηχηρές αποκαλύψεις Κοντονή: ’’Δε βρίσκαμε το φάκελο του ΟΑΚΑ και δεν είχαμε χρήματα για συντήρηση’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηχηρές αποκαλύψεις Κοντονή: ’’Δε βρίσκαμε το φάκελο του ΟΑΚΑ και δεν είχαμε χρήματα για συντήρηση’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μίλησε για την κατάσταση στο ΟΑΚΑ.

Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα του ΟΑΚΑ και τόνισε ότι «το 2015 δεν βρισκόταν ούτε ο φάκελος του Ολυμπιακού σταδίου. Αποδόθηκε στο ελληνικό κράτος το 2018».

Ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι «αυτό που αντιμετώπισα το πρώτο τριήμερο που ανέλαβα τον Ιανουάριο του 2015 ήταν ότι το προπονητήριο των αθλητών του στίβου που είναι στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έμπαζε νερά» και πρόσθεσε πως «ενώ είχε γίνει παρέμβαση από το ΣΕΓΑΣ για επιδιορθώσεις δεν είχε γίνει τίποτε και με μεγάλη εξοικονόμηση πόρων και με ανακατανομή μπορέσαμε και το φτιάξαμε».

«Πέσαμε σε έναν κυκεώνα γραφειοκρατίας και αβλεψιών. Δεν βρισκόταν ούτε ο φάκελος του έργου. Τελικά αποδόθηκε στο ελληνικό κράτος το 2018, που είχα αποχωρήσει από το υπουργείο αθλητισμού, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι  «αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε τον φάκελο του έργου από το γραφείο του Καλατράβα στην Ισπανία».

«Δεν υπήρχαν χρήματα για το έργο της συντήρησης στο ΟΑΚΑ. To έργο είχε εγκαταλειφθεί από το 2004-2014 στο έλεος του Θεού» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξη:

To Top