Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη γνωστή χασαποταβέρνα «Γίδι» στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ακούστηκαν δύο εκρήξεις ενώ η φωτιά πήρε γρήγορα έκταση με αποτέλεσμα το εστιατόριο να καταστραφεί ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Συνολικά επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, δεν προέκυψαν ευρήματα εμπρησμού και η φωτία ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Πυροσβεστική.

«Τα μαγαζιά τα κάνουν οι άνθρωποί μας, όχι οι τοίχοι»

«Επειδή δεχθήκαμε πολλή αγάπη από όλους σας, σας υπερ ευχαριστούμε για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που δείξατε. Αντιμετωπίσαμε ένα πολύ απρόοπτο συμβάν που μας αναγκάζει για ένα μικρό χρονικό διάστημα να παγώσουμε τη λειτουργία του εστιατορίου μας, λόγω εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν σοτ κτήριο. Επιστρέφουμε δριμύτεροι με ανακαινισμένο χώρο, ανεβασμένη διάθεση και υποσχόμενοι ένα δυνατό καλοκαίρι. Τα μαγαζιά τα κάνουν οι άνθρωποί μας, όχι οι τοίχοι. Σας αγαπάμε και αναμένουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο» αναφέρει το «Γίδι» σε χθεσινή ανάρτηση στα social media.

Κάηκε ολοσχερώς το φημισμένο «Γίδι», η «hot» χασαποταβέρνα της Μεταμόρφωσης 2

Στο «Γίδι» είχε δώσει «το παρών» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τον περασμένο Νοέμβριο, σε πάρτι για τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την έκδοση της εφημερίδας «Documento».