Ελλάδα

Καϊμακτσαλάν: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός 45 επιβατών που επέβαιναν σε λεωφορείο που ακινητοποιήθηκ…

Clipboard01 7

Καϊμακτσαλάν: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός 45 επιβατών που επέβαιναν σε λεωφορείο που ακινητοποιήθηκε στο χιονοδρομικό

Ένα λεωφορείο με 45 επιβάτες παρέμεινε αποκλεισμένο στα χιόνια στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, καθώς η κακοκαιρία Bettina προκάλεσε ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή, ωστόσο οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους.

Το λεωφορείο παρέμεινε αποκλεισμένο περίπου 1.30 ώρα στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν αλλά στο σημείο είναι ήδη εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή ο απεγκλωβισμός του.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, «ήδη προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου και την επόμενη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί. Οι επιβάτες είναι από τη Λιβαδειά και τώρα μεταφέρονται στο Νέο Άγιο Αθανάσιο και από εκεί θα πάνε στο Λουτράκι Πέλλας. Οι 33 επιβάτες είναι ήδη κάτω στο χωριό και οι υπόλοιποι εννιά είναι στον δρόμο».

«Μόλις ειδοποιηθήκαμε ανεβήκαμε πάνω και τους δώσαμε κουβέρτες, δεν χρειάστηκε να τους προσφέρουμε τροφή, διότι έγινε άμεσα η μεταφορά τους. Στο σημείο βρίσκονται δύο μηχανήματα αποχιονισμού και προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

To Top