Ελλάδα

Κακοκαιρία Elias: Έσπασαν παρμπρίζ αυτοκινήτων από το χαλάζι στα Καλάβρυτα – Ζημιές σε σπίτια και κα…

kalavryta xalazi 1

Κακοκαιρία Elias: Έσπασαν παρμπρίζ αυτοκινήτων από το χαλάζι στα Καλάβρυτα – Ζημιές σε σπίτια και καλλιέργειες

Η κακοκαιρία Elias «χτυπάει» ήδη την Πελοπόννησο καθώς στα Καλάβρυτα και σε περιοχές της Αχαΐας καταγράφονται ζημιές από την ισχυρή χαλαζόπτωση.

Μάλιστα, το χαλάζι στην Κλειτορία Καλαβρύτων προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα καθώς και σε καλλιέργειες. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, έσπασαν παρμπρίζ αυτοκινήτων από την χαλαζόπτωση.

Μαζεικα Αχαΐας τώρα Πηγη-Meteo Hellas

Posted by Weather News Greece on Monday, September 25, 2023

Πλημμύρες στο Ξυλόκαστρο

Στο μεταξύ, νωρίτερα έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο από τη σφοδρή βροχόπτωση και παράλληλα εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους του Ξυλοκαστρου προειδοποιώντας τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή τους.

Ξυλόκαστρο Παλαιά Εθνική οδός Κορίνθου πατρων πλημμυρικά φαινόμενα Πηγη-Βλασης Κλουτσινιωτης

Posted by Weather News Greece on Monday, September 25, 2023

Ξυλόκαστρο ⚠️🌊

Posted by Weather News Greece on Monday, September 25, 2023

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Επιπλέον, κλειστές θα παραμείνουν αύριο Τρίτη, με απόφαση του δημάρχου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, δηλαδή, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου. Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με τον δήμο, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

To Top