Ελλάδα

Κακοκαιρία Elias: Πλημμύρισαν το υπόγειο και η τραπεζαρία του νοσοκομείου του Βόλου

νοσοκομείο βόλου

Κακοκαιρία Elias: Πλημμύρισαν το υπόγειο και η τραπεζαρία του νοσοκομείου του Βόλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Elias που σαρώνει πολλές περιοχές της Ελλάδας. Πολύ δύσκολη είναι η νύχτα στον Βόλο, καθώς η νεροποντή που «σφυροκοπάει» την πόλη έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας «έσπασε» στο ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ και στο ύψος της οδού Ζάχου με Λόρδου Βύρωνος, προκαλώντας νέα προβλήματα στην πόλη.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε για δύσκολο βράδυ ενώ τα σχολεία σήμερα Πέμπτη (28/9) και αύριο Παρασκευή θα μείνουν κλειστά. «Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην πόλη, μείνετε σπίτια σας» δήλωσε.

Ήδη από την καταιγίδα έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι της πόλης και η στάθμη έχει φτάσει τους 70 πόντους, ενώ στην Αγριά και στις Αλυκές έχει φτάσει το ένα μέτρο, με τις προβλέψεις να είναι δυσοίωνες καθώς η έντονη βροχόπτωση θα συνεχιστεί όλη την νύχτα έως το πρωί με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου, ενώ φέρεται να έχει πλημμυρίσει και η τραπεζαρία, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Κι αυτο!

Posted by Katerina Akrivopoulou on Wednesday, September 27, 2023

Και η τραπεζαρία του νοσοκομείου

Posted by Katerina Akrivopoulou on Wednesday, September 27, 2023

Συνδράμει η ΕΜΑΚ κι ο στρατός

Μόνο στο Βόλο επιχειρούν 180 πυροσβέστες με 50 οχήματα με τη συμβολή επίσης της 2ης, της 7ης και της 8η ΕΜΑΚ, ενώ με βάρκες, ερπυστριοφόρα και hummer συνδράμει ο στρατός. Σύμφωνα με πηγές από την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί περισσότερες από 800 κλήσεις και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 330 απομακρύνσεις πολιτών προς ασφαλή σημεία.

To Top