Ελλάδα

Καλλιάνος: Άστατος καιρός με καταιγίδες την Τρίτη και την Τετάρτη – «Προσοχή στους ανέμους»

kairos 4

Καλλιάνος: Άστατος καιρός με καταιγίδες την Τρίτη και την Τετάρτη – «Προσοχή στους ανέμους»

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες δύο μέρες, γιατί έρχονται καταιγίδες και βροχές, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, ενώ θα σημειωθούν και ισχυροί άνεμοι που μπορεί να αγγίξουν τα 9 μποφόρ.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και παρουσιαστής καιρού έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου στη λεζάντα έγραψε το εξής:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι μου, καλή εβδομάδα!

Σας παρουσιάζω, σε γενικές γραμμές, τον καιρό που θα επικρατήσει αυτή την εβδομάδα έως και το προσεχές Σαββατοκύριακο. Θα χρειαστεί και πάλι να κρατήσετε ομπρέλα. Προσοχή σας παρακαλώ στους ανέμους».

Έπειτα, στο βίντεο που δημοσίευσε, ανέφερε πως την Τρίτη (28/11) και την Τετάρτη (29/11) αναμένεται άστατος κατά διαστήματα καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ θα υπάρχουν ισχυροί νοτιάδες μεταξύ 7 με 9 μποφόρ. Επίσης, αναμένεται μεγάλος κυματισμός.

Την Τρίτη τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα, ενώ από την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή βελτίωση, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα σημειωθούν εκείνη τη μέρα.

Οι θερμοκρασίες για την εποχή θα είναι ανεβασμένες λόγω των νοτιάδων, ενώ από τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεαστούν οι εξής περιοχές: Επτάνησα, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος, Θράκη, Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα.

Έτσι, αναμένεται βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη (30/11), ωστόσο θα σημειωθούν βροχές κατά τόπους.

Αγαπητές φίλες και φίλοι μου, καλή εβδομάδα! Σας παρουσιάζω, σε γενικές γραμμές, τον καιρό που θα επικρατήσει αυτή την εβδομάδα έως και το προσεχές Σαββατοκύριακο. Θα χρειαστεί και πάλι να κρατήσετε ομπρέλα. Προσοχή σας παρακαλώ στους ανέμους.

Posted by Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos on Monday, November 27, 2023

To Top