Αθλητικά

Καλύτερο από τον Σβεντ ο Ολυμπιακός – NBAer φέρνει κόσμο στο αεροδρόμιο – “Παίζει” και έκπληξη από Ευρώπη

Με πολλά λεφτά στην αγορά οι Αγγελόπουλοι - Κορυφαίος Γάλλος NBAer - Έκπληξη Μπαρτζώκα

Δύο σενάρια από Ρωσία και Αμερική για τους Πειραιώτες. Γιατί ο Μπαρτζώκας δεν… καίγεται για τον γκαρντ που έμεινε ελεύθερος, ποιο το πλάνο των Πειραιωτών και η μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων.

Ολυμπιακός: Η Εθνική και ο Γκάλης είχαν την τιμητική τους το βράδυ της Παρασκευής αλλά οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται. Και μάλιστα ένας Ρώσος δημοσιογράφος έβαλε «φωτιά» για τους Πειραιώτες, καθώς ανέφερε ότι έχουν μιλήσει με τον Αλεξέι Σβεντ. Τον Ρώσο σούπερ σκόρερ, που βαδίζει στα 35 του και πλέον δεν έχει καμία δέσμευση με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Σβεντ έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Χίμκι και είναι τεχνικά και όσον αφορά στην θέση (κόμπο γκαρντ δηλαδή) αυτό, που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Από την ΚΑΕ, όμως, είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν.

Και αυτό γιατί περιμένουν το κάτι πολύ δυνατό από το ΝΒΑ. Είτε αυτός θα είναι ο Ναν, είτε ο ΜακΓκρούντερ, είτε κάποιος άλλος από τους αρκετούς σπουδαίους φρι-έϊτζεντς, που κυκλοφορούν.

Ο Μπαρτζώκας δεν βιάζεται για την τελική του επιλογή καθώς δεν θέλει να κάνει λάθος. Και θέλει να πάρει όσο πιο καλό παίκτη γίνεται.

7848ff80 gabriel lundberg of iberostar tenerife

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει στραφεί στο ΝΒΑ, εκεί, όπου η πλατφόρμα είναι πολύ μεγαλύτερη και κυρίως πιο ποιοτική.

Γιατί π.χ. αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να πάρει τον Κέντρικ Ναν θα είναι μία τεράστια υπόθεση. Και αγωνιστικά και επικοινωνιακά καθώς πρόκειται για σπουδαίο παίκτη και σπουδαίο όνομα. Και με έναν παίκτη σαν τον Ναν οι Πειραιώτες και θα ξεσηκώσουν τον κόσμο τους και θα βάλουν πλώρη για μία ακόμη συμμετοχή στο φάιναλ-φορ.

Μέχρι τις 15, το πολύ στις 20 Αυγούστου το θέμα θα έχει τελειώσει, αν και υπάρχουν και οι λίγοι εκείνοι, που λένε ότι η κίνηση για τον γκαρντ ίσως γίνει λίγο πριν αρχίσει το ΝΒΑ. Κάτι, πάντως, που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

To Top