Αθλητικά

Καρφάκι για Κοτάρσκι από τον ειδικό: “Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ – Όχι να σκέφτεται τη μεταγραφή”!

Καρφάκι για Κοτάρσκι από τον ειδικό: "Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ - Όχι να σκέφτεται τη μεταγραφή"!

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο του Βορρά, τις μεταγραφές που έχουν γίνει, σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια για Κοτάρσκι ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για μια καλή αρχή, για ψυχολογικούς λόγους και για ενθουσιαστεί ο κόσμος και να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Αργήσαμε για πολλά πράγματα αλλά πρέπει να γίνουν βήμα βήμα τα πράγματα. Ο προπονητής έχει δείξει πως βρίσκει εναλλακτικές λύσεις, έχει κάνει εσωτερικές αλλαγές και χρησιμοποιεί τους παίκτες εκεί που τους χρειάζεται. Το λέμε συνεχώς πως σε κάθε θέση να έχουμε δύο ισάξιους παίκτες και τις εναλλακτικές θα τις βρει ο προπονητής».

Για τον Κοτάρσκι: «Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, βοήθησε τον ΠΑΟΚ πολύ. Πλέον παίζουν ρόλο οι μάνατζερ και οι προωθήσεις που κάνουν σε έναν παίκτη και όχι η απόδοση του παίκτη μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν μερικές υπερβολές ακόμη και από τα ΜΜΕ. Μακάρι να βρεθεί μια καλή ομάδα να πάρει τον Κοτάρσκι και να πάρει ο ΠΑΟΚ τα χρήματα που θέλει. Το θέμα είναι πως μέχρι να γίνει αυτό πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να μην χάσει το μυαλό σου, σκεπτόμενος συνεχώς τη μεταγραφή».

Για το ματς με την Μπεϊτάρ: «Τέτοια παιχνίδια παίζονται στην τακτική και στο καθαρό μυαλό. Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι να δείξει τι μπορεί να κάνει και να εκμεταλλευτεί τις φάσεις».

To Top