Πολιτική

Κασσελάκης από Πάτρα: Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξ…

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Κασσελάκης από Πάτρα: Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει καθαρά χέρια

«Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή, να επιλέξει καθαρά χέρια, ανθρώπους που έχουν εργαστεί μέσα στην κοινωνία και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, με ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον», αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όπως πρόσθεσε, έχοντας δίπλα του τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν την στήριξη του προοδευτικού κόσμου» και υπογράμμισε: «Η χώρα μας μπορεί καλύτερα από αυτό το οποίο ζει αυτή τη στιγμή».

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «πάρα πολλοί αιρετοί της αυτοδιοίκησης των περιφερειών, της ΝΔ, έχουν πραγματικά αμελήσει τον τόπο» και συμπλήρωσε: «Έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου με το φάγωμα που έχουν κάνει, από άκρη σε άκρη στην χώρα. Το είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον “Ιανό”, τα οποία δεν πήγαν πουθενά και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει ιδέα που έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Πάτρα από το μνημείο του δολοφονηθέντος καθηγητή, Νίκου Τεμπονέρα, όπου εκεί εναπόθεσε λίγα λουλούδια, ενώ μετά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

To Top