Κόσμος

«Καταστρέψατε αυτή τη χώρα! Φύγετε από εδώ!» – Η οργισμένη αντίδραση Ισραηλινών σε υπουργό της κυβέρ…

tsakomos 2

«Καταστρέψατε αυτή τη χώρα! Φύγετε από εδώ!» – Η οργισμένη αντίδραση Ισραηλινών σε υπουργό της κυβέρνησης Νετανιάχου

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, εν αναμονή της χερσαίας επιχείρησης του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Οι βομβαρδισμοί της μιας χώρας προς την άλλη συνεχίζονται, ενώ οι νεκροί και από τις δύο πλευρές έχουν ξεπεράσει τους 2.300.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβηκε στο Χ (πρώην Twitter), φαίνεται η επίσκεψη της υπουργού Περιβάλλοντος του Ισραήλ, Idit Silman, σε νοσοκομείο της χώρας. Ωστόσο, η υπουργός δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής, καθώς το εξαγριωμένο πλήθος της μίλησε έξω από τα δόντια.

«Καταστρέψατε αυτή τη χώρα! Φύγετε από εδώ! Τώρα είναι η σειρά μας. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Θα κυβερνήσουμε εδώ. Δεξιά, αριστερά! Ένα έθνος ενωμένο! Χωρίς εσένα! Τα κατέστρεψες όλα!», λέει ένας γιατρός του νοσοκομείου προς την υπουργό Περιβάλλοντος του Ισραήλ, διώχνοντάς την από εκεί.

Στη συνέχεια, η ίδια φαίνεται να απομακρύνεται από το νοσοκομείο, ενώ οι παρευρισκόμενοι συνεχίζουν να της φωνάζουν. «Πώς δεν ντρέπεστε να κάνετε άλλον έναν πόλεμο;», της είπε κάποιος άλλος.

Το ξέσπασμα των ανθρώπων στο νοσοκομείο φανερώνει την αγανάκτηση των κατοίκων στην περιοχή σχετικά με τη χρόνια εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί. Σύμφωνα με το forward.com, πολλοί κατηγορούν επίσης την κυβέρνηση ότι ήρθε πολύ αργά για να βοηθήσει τους Ισραηλινούς που κινδυνεύουν.

To Top