Αθλητικά

Κετσετζόγλου: “Εκεί είναι καλύτερη από πέρυσι η ΑΕΚ – Πρέπει να πάρει στόπερ”

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Την πίστη ότι η ΑΕΚ (παρά την γκέλα με Πανσερραϊκό) είναι βελτιωμένη στην επιθετική παραγωγή, αλλά και την άποψη ότι χρειάζεται οπωσδήποτε στόπερ, εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν από το ματς με τον Πανσερραϊκό και -παρά το στραβό αποτέλεσμα- δεν είναι όλα αρνητικά για την ΑΕΚ κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, παραδέχθηκε ότι τη συγκεκριμένη απώλεια δύσκολα θα την έχει άλλος ανταγωνιστής, ωστόσο τόνισε ότι ο τρόπος που την υπέστη η Ένωση συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Εξήγησε λοιπόν ότι οφείλεται κατά κύριο λόγο στην κραυγαλέα έλλειψη του γκολ, υπογραμμίζοντας όμως ότι η τεράστια παραγωγή ευκαιριών επιβεβαιώνει πως η ομάδα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι στο δημιουργικό κομμάτι.

Παρόλα αυτά (και αφού στάθηκε στην καλή παρουσία των Πισάρο, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι και την τραγική του Σιντιμπέ), συμφώνησε ότι είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός τέταρτου αξιόπιστου στόπερ, που θα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις εντάσεις του Champions ή του Europa League.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας: “Φάουλ πριν το γκολ ΠΑΟΚ, πέναλτι ο Ρέτσoς” – Δικαίωσε ΠΑΟ, τι είπε για τα 4 πέναλτι της ΑΕΚ (Vid)

To Top