Αθλητικά

Κετσετζόγλου: “Έκπληξη η μεταγραφή Τσιλούλη, δεν το περίμενα – Θα μας μιλήσει ο Αλμέιδα” (aud)

Κετσετζόγλου:

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου για το διπλό (1-3) της ΑΕΚ στη Λαμία και την προφορική συμφωνία με τον Σωτήρη Τσιλούλη.

Το νικηφόρο πέρασμα (1-3) της ΑΕΚ από τη Λαμία σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Γιάννη Σταυρόπουλου. Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως η «Ένωση» είναι σε καλό μουντ και πως πέτυχε τρία γκολ με τον τρόπο της, με στατικές φάσεις και ανάκτηση.

«Συνέχισε σε αυτόν τον ρυθμό, είχε πολλές ευκαιρίες, μπορούσε να βάλει και άλλο γκολ. Πολύ σημαντική και η επέμβαση του Στάνκοβιτς στο 1-3, ένας τερματοφύλακας που έχει κάνει μια καθοριστική επέμβαση σχεδόν σε όλα τα ματς», συμπλήρωσε.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος ανέφερε ότι δεν χρησιμοποίησε τον παίκτη του επειδή του είπε ότι έχει υπογράψει στον «δικέφαλο».

«Αποτελεί έκπληξη η μεταγραφή του Τσιλούλη. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος να μας μιλήσει είναι ο Αλμέιδα. Ό, τι γίνεται στην ΑΕΚ είναι επειδή το ζητάει εκείνος. Είναι ένας καλός παίκτης, όμως δεν το περίμενα. Ούτε με τον Πήλιο το περίμενα πέρυσι, αλλά ήταν και σε διαφορετική ηλικία», τόνισε.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top