Αθλητικά

Κι όμως, δεν αργούν οι ένδοξες μέρες για τον ΠΑΟ του Αταμάν – Απόφαση να τελειώσει χωρίς Σλούκα το ματς

Κι όμως, δεν αργούν οι ένδοξες μέρες για τον ΠΑΟ του Αταμάν - Απόφαση να τελειώσει χωρίς Σλούκα το ματς

Το ρίσκο του Τούρκου που δεν βγήκε και ο ένας παίκτης που… σκότωσε τους Πράσινους. Παρά την ήττα στο Βελιγράδι πάντως, στο Τριφύλλι έχουν λόγους να αισθάνονται ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι για τη συνέχεια!

Ο Παναθηναϊκός έχασε δικό του παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης στο Βελιγράδι. Παίζοντας καλύτερα από ό, τι θα περίμενε κανείς στην ίσως πιο «καυτή» έδρα της Ευρώπης η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε κοντά στη πηγή, αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό. Μπήκε στην τελική ευθεία του αγώνα έχοντας προβάδισμα 10 πόντων, το οποίο, όμως, δεν μπόρεσε να διατηρήσει.

Κατ’ αρχάς η Παρτίζαν πήγε το παιχνίδι στη παράταση και εκεί η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εκανε την ολική ανατροπή και πήρε μία πολύ βαθιά ανάσα, καθώς δεν έχει ξεκινήσει καλά στην Ευρωλίγκα. 

Με «αν» δεν γράφεται η ιστορία, αλλά αν δεν επέστρεφε σήμερα από τον τραυματισμό του ο Κέβιν Πάντερ, η Παρτίζαν δεν θα είχε τύχη να κερδίσει αυτό τον Παναθηναϊκό. Ο πολύπειρος Αμερικάνος γκαρντ πήρε την κατάσταση στα χέρια του στα κρίσιμα σημεία και με την βοήθεια του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Πι Τζέι Ντόζιερ, οδήγησαν την ομάδα τους στην επιτυχία.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή εικόνα στην άμυνα, ήλεγχε το παιχνίδι, αλλά όσο πέρναγε η ώρα, λύγισε από τα λάθη του. Στα τελευταία λεπτά του κανονικού αγώνα δεν έπαιξε ο Σλούκας με τον Ναν να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Στη παράταση μπήκε ο Σλούκας, αλλά δεν άλλαξε το σκηνικό. Η Παρτίζαν είχε πάρει μπροστά και ο Πάντερ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει αυτό το παιχνίδι. Όπως και έγινε.

Ο Αταμάν κάνει πολύ καλά την δουλειά, ο Γιαννακόπουλος έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και η επιστροφή στις ένδοξες μέρες για τον εξάστερο δεν είναι μακριά.

lessort 1

To Top