Αθλητικά

“Κλείνει η μεταγραφή Πάλμα, δεν παίζει με Παναθηναϊκό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη με τον άσο από την Ονδούρα που ετοιμάζει ήδη… βαλίτσες!

Για τη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Ρόμπερ Παλίκουτσα τη Δευτέρα, την συγκεκριμένη αναζήτηση παικτών και για τις σκέψεις του Τόλη Τερζή ενόψει του παιχνιδιού του Άρη με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, αναφέρθηκε πως την ερχόμενη Δευτέρα (16/05) όπου θα η σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη θα μιλήσει αναλυτικά για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό, τις μεταγραφές, αλλά και το πως θα στελεχωθεί το τεχνικό τιμ του Τόλη Τερζή, εκτός της έλευσης του Τάσου Θεού.

Για τη μεταγραφική στόχευση, είπε πως θα αναζητηθούν παίκτες τύπου Νταρίντα και Μπράμπετς που θα είναι σε καλή ηλικία, με επαγγελματισμό και όχι περιπτώσεις όπως οι Ιτούρμπε και Ζερβίνιο.

Για την υπόθεση Λουίς Πάλμα, τόνισε πως οι συζητήσεις με την Ρέιντζερς βρίσκονται σε κορύφωση και είναι με το 1,5 στην έξοδο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τους «πράσινους», είπε πως ο Φαμπιάνο δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Μπράμπετς θα είναι στην αποστολή, με τον Σιαμπάνη να παίρνει τη θέση του Κουέστα. Στην άμυνα οι Πίρσμαν και Ενκουλού είναι σίγουροι, οι Νταρίντα , Ματέο και Ρουπ δεν… βγαίνουν και πιθανότατα ο Καμάτσο θα πάρει φανέλα βασικού.

To Top