Αθλητικά

“Κοιμήθηκε ο Αταμάν, ομάδα αλάνας – Μόνο Βιλντόζα, Αντετοκούνμπο – Να μην έρθετε ποτέ ΟΑΚΑ αν…”!

"Κοιμήθηκε ο Αταμάν, ομάδα αλάνας - Μόνο Βιλντόζα, Αντετοκούνμπο - Να μην έρθετε ποτέ ΟΑΚΑ αν..."!

“Δεν έπαιξαν ξύλο, πολύ χαλαρά – Μέσα ο Γκριγκόνις”! Απογοητευμένοι οι φίλοι του Τριφυλλιού με την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό στο Super Cup.

Ντέρμπι στα χαρτιά αποδείχτηκε ο τελικός του Super Cup. Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Παναθηναϊκό επικρατώντας 75-51 με τους πράσινους να καταγράφουν πολλά αρνητικά ρεκόρ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Οπότε είναι λογικό οι οπαδοί να βγάλουν έναν υπέρμετρο προβληματισμό στα σχόλιά τους στα Μέσα Κοινωικής Δικτύωσης της ομάδας.

Το Sportdog συγκέντρωσε τα πιο χαρακτηριστικά και σας τα παρουσιάζει:

Ομάδα με 12 παίχτες καινούργιους οι άλλοι είναι όλοι όπως πέρσι εκτός από 2 τι περιμένατε; Περιμένετε να στρώσει η ομάδα μετά από 5 φιλικά τον Μάιο μας νοιάζει η ομάδα τι θα κάνει. Στήριξη στην ομάδα και την Παρακευή όλοι ΟΑΚΑ.

Ναι μας ξεφτίλισαν ναι είμασταν τραγικοί .. ναι ας χάσεις αλλά όχι έτσι … μόνο ο χρόνος θα δειξει…

Νέα ομάδα, νέος κορμός. Χρειάζεται μελέτη το πράγμα. Στο ευρωπαϊκό στις 6/10, δεν δεχόμαστε ήττα. Ξυπνήστε

Πότε φεύγει το ΚΤΕΛ για Κωνσταντινούπολη;

Ψηλά το κεφάλι και πολύ δουλειά, συνεχίζουμε

Σχεδόν ξέχασα ότι έβλεπα Παναθηναϊκό

Μωρέ μπράβο το φαβορί για Ευρωλίγκα

Δεν έχει να κρατήσει τίποτε από το αποψινο παιχνίδι γοήτρου ο Παναθηναϊκός παρά μόνο το νεύρο που βγάλανε ο Αντετοκούμπο και ο Βιλντοζα (που είπε μόνο κάτι “γαλλικά” στον πάγκο”)..Είναι αρχή της χρονιάς,είναι απολύτως φυσιολογικό ο Ολυμπιακός να είναι πιο μπροστά σε ομοιογένεια και χημεία.Αυτο όμως δεν μπορεί να κρύψει κάποια αγωνιστικά κενά του Παναθηναϊκού.  ΥΓ1: Ασυζητητί ο Γκριγκονις έχει θέση μέσα σε αυτό το ρόστερ….

Κακά τα ψέματα, καλά έκατσε η διαφορά στο τέλος, όπως ήρθαν τα πράγματα. Δεν είναι για ανάλυση, ωστόσο πέραν της ακραίας αστοχίας στο πρώτο μισό, είναι κάποια πράγματα πολύ φανερά και ήταν και χτες που έχουν να κάνουν με την νοοτροπία. Αγωνιστικά δύο πράγματα. Πρώτον, το πάθος και η ένταση νικούν. Οι Λαρεντζάκηδες και οι Παπανικολάου και όχι οι Παπαπέτρου και Μαντζουκας. Δεν μου φταίνε αυτοί αλλά σκεφτείτε τι γράφω. Δεύτερον, με το που γύρισε ο Αταμάν από Τουρκία έδειξε καθαρά ότι θέλει β ρόλο στον Γκραντ και είναι αστείο. Όταν παίζει ο Χουαντσο ειδικά που θα βγαίνει στο τρίποντο από το 4 και δεν διακρίνεται στη δύναμη, θέλεις έναν περιφερειακό με σωματοδομή και ευφυία να μαρκάρει και να κάνει μπλοκ άουτ στη ρακέτα. Κι αυτό μόνο ο Γκραντ μπορεί να το κάνει. Θα μιλούσα αν δεν είχαμε τέτοιο χάλι για τη διαιτησία, ειδικά την Τσαρούχα, αλλά δεν υπάρχει λόγος απόψε.

Δεν παίξαμε καθόλου ξύλο..αυτό είναι το πρόβλημα ..είμασταν χαλαροί..75 πόντους που φάγαμε είναι πολύ λίγοι για μια τέτοια βραδιά..επιθετικά κάτι πρέπει να γίνει..

Κανεις δεν είπε ότι θα κερδίζαμε αλλά 4 ποντους στο 10λεπτο? Λίγη ντροπη ρε παιδια πληρωνεστε

Όποιος δεν πιστεύει και δεν θέλει να βοηθήσει την ομάδα, να μην έρθει ποτέ ξανά στο γήπεδο και να το βουλωσει. Ναι, ήμασταν κακοι και ανέτοιμοι, ναι δεν σεβάστηκαν τίποτα, αλλά συνεχιζουμε.

Χαλί μαύρο ελπίζω ν ξυπνήσουν γιατί κρίμα τ λεφτά που πεταξαν

Το καλύτερο υπνωτικό για τον χειρότερο εφιάλτη την Παρασκευή !!!

Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί μεγαλύτερη ντουλάπα για τα παλτά φέτος

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟ: “Μπράβο στον Ολυμπιακό, σήμερα ήταν…” (pic) 

To Top