Αθλητικά

Κοιτάζει και τη συνέχεια ο Λουτσέσκου! Οι δύο σκέψεις ενόψει του αγώνα με Λαμία

Κοιτάζει και τη συνέχεια ο Λουτσέσκου! Οι δύο σκέψεις ενόψει του αγώνα με Λαμία

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, όμως ο Ρουμάνος τεχνικός κοιτάζει και στο μέλλον.

ΠΑΟΚ: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει στο μυαλό του εκτός από το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία και τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης, με αντίπαλο τη Νταινάμο Ζάγκρεμπ και δεν θέλει να καταπονηθούν οι παίκτες που έχει στο μυαλό του για την ενδεκάδα, όπως οι Κουλιεράκης, Τάισον, Ζίφκοβιτς, Μεϊτέ, Μπράντον, που πιθανότατα θα είναι βασικοί σήμερα, αλλά θα πρέπει να αντικατασταθούν, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ρουμάνος, όμως, έχει και κάτι ακόμη στο μυαλό του, τις κίτρινες κάρτες, που δεν πρέπει να αντικρύσουν ορισμένοι παίκτες του, συγκεκριμένα τέσσερις ποδοσφαιριστές του.

Κι αυτό γιατί, οι κάρτες μηδενίζονται με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Ωστόσο, αν κάποιος ποδοσφαιριστής συμπληρώσει κάρτες έως την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, τότε θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του στο μίνι πρωτάθλημα. Δηλαδή, οι κάρτες δεν μεταφέρονται, οι ποινές μεταφέρονται όμως κανονικά.

Όποιος από αυτούς, αντικρύσει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, θα πρέπει να απουσιάσει από ένα παιχνίδι των πλέι οφ, ενώ αντίθετα, όποιος δεν τιμωρηθεί, θα μπει στο πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών, χωρίς να έχει θέμα με κίτρινες κάρτες, οι οποίες «σβήνονται».

Πηγή: sfina.gr

kotarski paok

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top