Ελλάδα

Κούγιας για Κασσελάκη: «Πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Είναι ο σύζ…

kougias kaselakis

Κούγιας για Κασσελάκη: «Πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος;»

Τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας σε σημερινές τηλεοπτικές του δηλώσεις. Ο ποινικολόγος ρωτήθηκε για την άποψή του όσον αφορά τον κ. Κασσελάκη από τον Γιώργο Λιάγκα, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε, αρχικά, στο σποτ του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο, το οποίο έχει διχάσει. Ο κ. Κούγιας δεν ήταν σύμφωνος με την πρακτική του υποψήφιου προέδρου να βρεθεί στο νησί της εξορίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κατά του.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε:

«Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα… Το να γίνεις εφοπλιστής δεν είναι δύσκολο.

Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου και αποβιβάστηκαν εκεί;», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας. Όταν ερωτήθηκε αν εννοεί τον κ. Αποστολάκη, εκείνος απάντησε «αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται. Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του».

«Αν ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο – γιατί πρόκειται περί νούμερου, περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου. Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή πραγματικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη στο 17:15:

To Top