Αθλητικά

“Κροτίδα” Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό – Φέρνουν παιχταρά που ανατρέπει τα δεδομένα – Επιβεβαίωση sportdog!

"Κροτίδα" Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό - Φέρνουν παιχταρά που ανατρέπει τα δεδομένα - Επιβεβαίωση sportdog!

Παίκτη καλύτερο του Ναν φαίνεται ότι έχουν βρει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ!

Top Price Μετάλλιο Ελλάδα και 1ος πασέρ Τόμας Γουόκαπ στο Pamestoixima.gr | 21+

Τα σημάδια που δείχνουν παιχταρά – Η υπομονή του Μπαρτζώκα, το διαθέσιμο μπάτζετ και οι ματιές στο ΝΒΑ“, αναφέρει πρωτοσέλιδα σήμερα ο Πρωταθλητής, που στην ουσία έρχεται να επιββαιώσει το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog με τίτλο Βρήκε καλύτερο του Ναν ο Ολυμπιακός – Σκόρερ και σουτέρ… δολοφόνος – “Αρπαγή” από μεγάλη ομάδα (Vid)!

Ο Ολυμπιακός (όπως και ο Παναθηναϊκός άλλωστε) ψάχνει έναν ακόμη παίκτη για να κλείσει το ρόστερ του και το θέμα έχει τραβήξει πολύ. Οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι αυτός ο παίκτης θα έχει αποκτηθεί μέχρι τις 15 Αυγούστου, αλλά πάει να φύγει ο μήνας και γκαρντ δεν υπάρχει ακόμη για τους νταμπλούχους.

Ο Κέντρικ Ναν παραμένει στο στόχαστρο και κάποιοι μάλιστα λένε ότι αν μέχρι το τέλος του μήνα δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθει για πρώτη φορά στη ζωή του στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 2-3 ακόμη ονόματα στο μπλοκάκι τους για τον παίκτη, που τους λείπει, και δεν θα αργήσουν να έρθουν τα νέα για τους φίλους της ομάδας“, αναφέραμε μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ, ενώ υπήρχαν και ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες.

Σε κάθε περίπτωση οι φίλοι τού Ολυμπιακού δεν πρέει να ανησυχούν, γιατί η ομάδα είτε έρθει ο ναν είτε όχι, θα πάρει παίκτη από το πάνω ράφι…

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top