Αθλητικά

Κρούση Αγγελόπουλων σε Αντετοκούνμπο, “all in” για Ντόρσεϊ – ΠΑΟ και Ολυμπιακός για άσο της Εθνικής!

Κρούση Αγγελόπουλων σε Αντετοκούνμπο, "all in" για Ντόρσεϊ - ΠΑΟ και Ολυμπιακός για άσο της Εθνικής!

Ποιον άσο της Α1 προσπάθησαν να κλείσουν οι Πειραιώτες; Οι “αιώνιοι” ψάχνουν στην αγορά για την τελευταία τους μεταγραφή, ωστόσο παράλληλα εξετάζουν και διάφορες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, κυρίως για το μέλλον. Το πρόβλημα των Ερυθρολεύκων και ποιον θέλουν και οι δύο από το Μουντομπάσκετ

Live streaming, ειδικά παικτών και καθημερινές προσφορές για το Μουντομπάσκετ | 21+

Ο Παναθηναϊκός έκανε φέτος το καλοκαίρι πολλά βήματα μπροστά όσον αφορά στην ενίσχυση του ελληνικού του κορμού. Κατ’ αρχάς έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, ενώ μεγάλη κίνηση ήταν και η επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου, που εν τω μεταξύ η ποινή του έγινε μικρότερη.

Σημαντική δίχως άλλο είναι και μία ακόμη επιστροφή, αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ενέσεις τονωτικές για το ελληνικό στοιχείο είναι τόσο ο Δημήτρης Μωραΐτης όσο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Την ίδια ώρα συνεχίζει στο ΟΑΚΑ μία από τις μεγαλύτερες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ, ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός πήρε τον αντίθετο δρόμο σε αυτό το κομμάτι, αφού έφυγε ο Σλούκας, έφυγε και ο Βεζένκοφ, που έχει ελληνικό διαβατήριο.

Στον αντίποδα αποκτήθηκε μόνο ο Γιώργος Τανούλης από τον Προμηθέα, που έχει ταλέντο, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κάνει άλλη μεταγραφή Ελληνα πλέον, ο Ολυμπιακός προσπάθησε για τον Βαγγέλη Ζούγρη του Περιστερίου, αλλά δεν βρήκε την άκρη.

Το καλοκαίρι του 2024, όμως, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν περισσότερο να δυναμώσουν το ελληνικό τους στοιχείο. Και αν όλα κυλήσουν ομαλά και προκύψει ευκαιρία, τότε θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Το συμβόλαιο του ομογενούς γκαρντ με την Φενέρ λήγει το 2025, αλλά δεν αποκλείεται το επόμενο καλοκαίρι να υπάρξει θέμα διαζυγίου.

Άλλη λύση Ελληνα που μπορεί να υπάρχει το καλοκαίρι του 2024 είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Και φέτος ο Ολυμπιακός τον ρώτησε αν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά ο 31χρονος φόργουορντ υπέγραψε για έναν ακόμη χρόνο στους Μπακς. Το καλοκαίρι, όμως, του 2024 είναι πιθανό να γυρίσει στην Ευρώπη και τότε οι Πειραιώτες δύσκολα θα μείνουν αδιάφοροι.

Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα ήθελαν τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, αλλά ο 22χρονος γκαρντ έχει υπογράψει στην Μπασκόνια για τα επόμενα χρόνια. Και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος το επόμενο καλοκαίρι.

Λίγες, λοιπόν, είναι οι πολύ καλές επιλογές για τους «αιώνιους» με τον Παναθηναϊκό, πάντως, να έχει λύσει το θέμα του, καθώς πέρα από τους προαναφερθέντες, έχει και τους σπουδαίους νεαρούς Σαμοντούροβ και Αβδάλα.

Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Γιατί για το απώτερο μπορεί ίσως να ελπίζει και σε κάποια από τα δικά του παιδιά, όπως είναι οι φερέλπιδες Αμπόσι και Παπασταύρου. Πάντα, βέβαια, θα ελπίζει και στην επιστροφή από το ΝΒΑ του Βεζένκοφ. 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελος απο τον Ολυμπιακό με απόφαση Μπαρτζώκα – Γκαρντ με προοπτική – 6,7 πόντους και 2 ασίστ μέσο όρο!

rogavopoulos2

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top