Ελλάδα

Λεωνίδας Κακούρης για το Ναυάγιο: Μερικές σκηνές είναι φρικτές αν το σκεφτείς

image

Λεωνίδας Κακούρης για το Ναυάγιο: Μερικές σκηνές είναι φρικτές αν το σκεφτείς

Στην μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Το ναυάγιο» πρωταγωνιστεί ο Λεωνίδας Κακούρης την φετινή τηλεοπτική σεζόν και με αυτή την αφορμή εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Μάλιστα, ο εκλεκτός καλλιτέχνης θέλησε να κάνει ένα σχόλιο με το… καλησπέρα για την δυσάρεστη επικαιρότητα που εντείνεται μέρα με την ημέρα.

Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Θα σας πω κάτι. Παρακολουθώ το δελτίο σας, εδώ και λίγη ώρα, προκειμένου να βγούμε στον αέρα και πραγματικά έχω μείνει άφωνος με όλα αυτά που συμβαίνουν  γιατί όλες αυτές οι ειδήσεις, που μας είπατε, είναι όλες ιδέες για σενάριο. Πραγματικά. Σενάριο το οποίο ξεπερνάει και την μεγαλύτερη φαντασία του όποιου σεναριογράφου».

«Θέλω να πω ότι, βλέποντας όλες αυτές τις καταστροφές και τη δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο μας, βλέποντας τις δυσκολίες και την παθογένεια του ελληνικού κράτους με όλα αυτά, με το στέγαστρο του Καλατράβα και με όλα αυτά που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στις ειδήσεις νιώθω λίγο παράταιρος».

«Μέσα από τη μυθοπλασία όμως έχουμε ανάγκη λίγο να ξεφύγουμε και στη φαντασία και στην πραγματικότητα. Αυτό που θα δούμε στο Ναυάγιο είναι η αναπαράσταση αρχικά ενός πολύ ωραίου βιβλίου που έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης, έδωσε δηλαδή το πρώτο πολύ καλό υλικό και στη συνέχεια το πήραν οι σεναριογράφοι μας, ο Γιώργος Κόκουβας και οι συνεργάτες του, για να φτιάξουν αυτή τη σειρά μυθοπλασίας η οποία, μέσα στις ιστορίες του βιβλίου, ενέταξε και άλλες ιστορίες. Όπως τα κλαδιά ενός δέντρου μεγαλώνουν και ανοίγουν καινούργια κλαδιά, έτσι λοιπόν και στο δικό μας σενάριο μπήκαν κάποιες ιστορίες που δεν υπήρχαν στο βιβλίο» πρόσθεσε, στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κακούρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Κυριακής στο MEGA.

To Top